Zvezda im 'ukrala' Stojiljkovića, angažovaće miljenika "delija"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.06.2018.
17:40
Izvor: Sportske.net

Klub koji je bio u trci za Nikolu Stojiljkovića odlučio je da se okrene igraču koji je za kratko vreme ušao u srca navijača Crvene zvezde.

macron.com
macron.com

Povezane vesti

Nekoliko klubova želelo je ovoga leta srpskog internacionalca Nikolu Stojiljkovića, ali je bivši fudbaler Čukaričkog na kraju postigao dogovor sa Crvenom zvezdom.

Kiparski šampion APOEL takođe je "nišanio" srpskog napadača, a kako je ostao praznih šaka odlučio je da se okrene fudbaleru kojeg su navijači Crvene zvezde dobro zapamtili.

Radi se o Portugalcu Hugu Vieiri koji je za Zvezdu nastupao od jula 2015. do januara 2017. godine.

Za godinu i po dana provedenih na "Marakani" Vieira je stekao status miljenika "delija", a njihovu naklonost kupio je i nakon odlaska iz Zvezde jer je odbio ponudu da se preseli u Partizan.

Pošto Portugalac sa Jokohama Marinerosima ima važeći ugovor na još svega šest meseci ne očekuje se da APOEL ima većih problema u slučaju njegovog angažovanja.

Obeštećenje ne bi trebalo da bude prepreka, a samo ostaje da se vidi da li Hugo Vieira može da nađe zajednički jezik sa predstavnicima kiparskog šampiona koji će ovoga leta napasti plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 11.06.2018
22:21

Ovo bi bilo dobro Pesica unovciti a Vieru vratiti

avatar
Al(a)din
Monday, 11.06.2018
18:09
avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Monday, 11.06.2018
18:05

Mogli smo i mi da ga dovedemo,uglavnom ako ode daje 25+ golova tamo