Zvezda ima poruku za svog Nemanju Vidića i ona mu se nimalo nece svideti?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.12.2020.
08:41
Izvor: Sportske.net

Novi detalji o sukobu Nemanje Vidića i Fudbalskog saveza Srbije.

manutd.com
manutd.com

Povezane vesti

Da li Fudbalski savez Srbije ide u pravom smeru?

Nemanja Vidić smatra da to nije tako, napisao je pismo javnosti u kojem jasno stavlja do znanja da nije zadovoljan radom Fudbalskog saveza Srbije i Slaviše Kokeze, predsednika te organizacije.

Legendarni defanzivac Mančester junajteda je neko čija se reč izuzetno ceni i neko ko bi mogao da pokrene revoluciju u srpskom fudbalu, a u njegovoj Crvenoj zvezdi smatraju da ona nije potrebna u ovom trenutku, navodi "Informer".

"Bilo je trenutaka kad nismo bili na istoj talasnoj dužini sa Kokezom, ali smenjivati ga jer se reprezentacija nije plasirala na Evropsko prvenstvo je suludo. Čovek je uradio šta je do njega, ali ekipa je jednostavno odigrala katastrofalan meč. Nije ni za nijansu slabiji od prethodnika. Kad smo mi to poslednji put otišli na dva velika takmičenja zaredom? Vidićevi napadi sa strane nemaju smisla. Nemanja je dobrodošao ako želi da rešava probleme u fudbalu, ali ne podržavamo to da sa distance kritikuje, ne nudeći rešenje", rekao je sagovornik "Informera" iz Crvene zvezde.

Sa druge strane, iz Partizana su podržali Nemanju Vidića u nameri da se smeni čitavo rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije

"Vidić jeste imao karijeru o kakvoj većina fudbalera može samo da sanja, ali on u životu nije bio na nekoj rukovodećoj funkciji. Igranje fudbala je jedna stvar, a upravljanje organizacijom poput FSS je sasvim druga. Mislimo da je i sam svestan toga, tako da ne verujemo ni da će pokušati da preuzme neku funkciju u FSS", rekao je izvor "Informera".  

Juče se pojavila i izjava Aleksandra Kataija koji je istakao da nije Kokeza krivac za ispadanje Srbije iz baraža za EURO, već da je krivica isključivo na igračima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

37 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 08.12.2020
18:05

Чекали сте 5, 6 дана да би на крају одбили мој коментар на правди Бога. Баш лепо. Битно је значи да се цитира Информер и форсира једноумље.

avatar
Man united
Thursday, 03.12.2020
20:10

Мој коментар ћете да објавите кад ово нико не буде читао. Мада, сумњам искрено да и сада неко чита ово. Више од 2 дана су прошла. Спин мајстори могу да тролују и трују јавност. А ја овде који разумно сагледавам слику сам проблем. Лепо, лепо...

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 09.12.2020
22:16

Ne brini, ja čitam i valjam se od smeha hahahahaha. Odlično vi znate da vam titule ne donose Vidići već Kokeze jer zvezda najmanji klub na svetu.

avatar
Man united
Sunday, 13.12.2020
11:53

И још нешто. Не читаш ти ништа јер ми тај коментар који сам помињао није ни објављен. Толико.

avatar
Man united
Sunday, 13.12.2020
11:50

Ми титуле освајамо на терену за разлику од вас.

avatar
Dexa
Wednesday, 02.12.2020
16:36

Kaaakav bre Informer... ???

avatar
LFC*19
Wednesday, 02.12.2020
13:50

Zvezda brani FSS, a niko je nije pomenuo.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 02.12.2020
12:24

Terzicu imas pravo da ga podrzavas jer u FSS su sve Zvezdasi na vitalnim funkcijama. Selektor A reprezentacije ljubisa tumbakovic, trener omladinaca ilija stolica, trenera kadeta sasa ilic zbog cega smo na svim frontovima doziveli debakl.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 02.12.2020
04:11

Kako ono ide, “Tole ako odes ja secem vene”...

avatar
Man united
Monday, 07.12.2020
19:00

'Ако те смене, ја сечем вене'

avatar
No.1 Gargamel
Tuesday, 01.12.2020
23:40

ma kakav Kokeza vratite Toleta.
Ali za jedno 3-4 godine kada se vratimo na ono pre Toleta.

avatar
Stefanxy
Tuesday, 01.12.2020
22:45

A da li je nekome palo na pamet da je utakmica prodana od FSS?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 07.12.2020
15:09
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 01.12.2020
19:54

Rukovodstvo zvezde (čitaj Terzić), rukovodstvo FSS (čitaj Kokeza) i zvezdina ispostava u UEFA (čitaj Laković) su postavljeni od jednog čoveka koji je prijatelj s predsednikom UEFA Čeferinom koga su doveli na čelo UEFA tako što su lobirali kod malih saveza kod kojih se zna kako se to radi. Javio se Katai, javio se Terzić, javila se zvezda da brane Kokezu od Nemanje Vidića koji je jedan od najvećih igrača koji su ikada igrali u zvezdi, a koji je rekao sve ono što godinama pričam. Ne bi me začudilo ni UEFA da se javi da brani Kokezu od Vidića. Taj čovek koji povlači konce je toliko nesposoban da je izgubio titulu koju je sebi tj. zvezdi namestio 2017. godine pa je zbog toga zvezda napala Kokezu kako ne bi ispala da je nesposobna da uzme nameštenu titulu, već da bi ispalo da je žrtva svog bivšeg potpredsednika na čelo FSS. Prethodni predsednik FSS ne da je za nijansu slabiji od Kokeze, već je za zvezdu bio uspešan svake sezone kao Kokeza 2017. 1000 puta sam vam napisao, zvezdu baš briga i za reprezentaciju i za mlađe selekcije i za ostale klubove i za celokupan srpski fudbal, njoj je bitno da je sve u njenom interesu, a ostali, tj. igrače njenih filijala mogu i pod mostove da spavaju. Sa prethodnikom kakav god da je mlađe selekcije su bile prvaci Evrope, prvaci sveta i stalni učesnici EP, a sa ovim ako se i plasiramo na EP služimo za popravljanje gol-razlike. Klupski fudbal u Evropi je sada bolji zato što je sve od vrha države podređeno zvezdi pa do vrha UEFA, a Partizan je dosta jači jer koliko god da je loša i ova uprava bar se pitaju Iliev i trener, a ne kao ranije Đurić i Ramadani, što je trenutno slučaj u svim reprezentativnim selekcijama. Partizan kao klub je apsolutno na pravoj strani, a Moci Vukotiću, Dževadu Prekaziju, Saši Iliću, Nenadu Bjekoviću, Ljubiši Tumbakoviću, Iliji Stolici, Milivoju Ćirkoviću i Đorđu Tomiću neka je na čast što su na strani Kokeze, Pantele i bratije. Svi napolje iz srpskog fudbala!

avatar
Man united
Monday, 07.12.2020
19:34

Је л' ти толико волиш да лажеш или је то урођено? Можеш ли реченицу да саставиш да бар нешто не слажеш? Катаи се јесте јавио, и то је стварно срамно. Не знам зашто је то урадио и што му је то требало. Терзић колика год био ...... (нећу рећи шта јер ми вероватно неће објавити), се није јавио да брани Кокезу. Чисто да се зна, Партизановци Томић и Крстајић су јавно стали на Кокезину страну. Вероватно има још који, него нисам испратио. И не знам како те није срамота да уопште узимаш Видићево име у уста и притом интерпретираш његову изјаву како теби одговара... Титула 2017. може да се назове намештеном само ако признаш да је намештена за првопласираног. У сваком другом случају није намештена. Кад је нешто намештено, то је свршено стање. Нема даље. Не може другопласирани да намести а да не буде први. Како је то онда намештено? Уплели сте се ко пиле у кучине са таквим бесмислицама. Фора је што сте ви целе сезоне спиновали како је све унапред решено и како се зна шампион. Е онда када се уз много контроверзи Партизан дочепао титуле, вама је било глупо да кажете како је Партизан освојио намештену титулу, па сте почели да форсирате ову шупљу причу. Тако ћете и на крају ове сезоне ако, не дај Боже, Партизан освоји, причати. Годинама исте спинове фурате. Креативност равна нули.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 09.12.2020
22:22

Niko iz FK Partizan ne brani Kokezu! fk najmanji klub na svetu brani Kokezu! Nijedan igrač Partizana se nije oglasio, a jeste igrač zvezde! Terzić se javio da kaže da je Kokeza Grobar ahahahahahaha, a cela država je zvezdaška kaže zvezdin igrač ahahahahahaha...Od 2013/14 sve titule su nameštene zvezdi, a svršeno stanje je kad vam mi to uradimo. I kako beše ono u Toletovo vreme: "Ne sme Partizan i ove godine da bude šampion, mi ćemo sve uraditi da ne bude, a i vi (obraća se igračima zvezde) morate malo da se potrudite"...eeeej malo da se potrudite. Navijate za najgori klub na svetu i baš mi vas je žao :D

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 01.12.2020
18:46

Tajni sagovornik Informera???Mozete vi pod ruku sa njima,za bolje i niste!

avatar
Čeki
Tuesday, 01.12.2020
17:49

Sramota da se rukovdostvo naseg kluba ovako ophodi prema svom velikanu. Prosle godine pa cak i ove sezone cule su se prozivke iz Zvezde na racun FSS-a i, toboze indirektno, Slavise Kokeze, a sad se taj isti Kokzea brani s nase strane?!!! Celo rukovodstvo Zvezde da uradi ono sto vec vise sezona prizeljkujem, da se pokupe i odu. Ali, svi znamo da to nece ici tako lako.

avatar
Nole
Tuesday, 01.12.2020
17:09

Koji manipulatorski odgovor. Vidic o jednom oni pisu o drugom. Covek je rekao da se u fudbal mesaju ljudi iz politike, menadzeri koji se bave mutnim poslovima. Da bi igrao fudbal u jacoj ligi da sam igrac mora da podmaze nekog ne bi li uspeo bez obzira na njegov kvalitet igre. I svasta jos nesto ne stima

avatar
Selcouth
Tuesday, 01.12.2020
16:01

Vidic je rekao ono sto postoji kod nas zadnjih 30 god. Kod nas se menadzerijada odrzava svake godine i silne Kokeze su postojale kroz istoriju, to je ustaljen sistem. Nikad necu da zaboravim da Rambo Petkovic nikad nije mogao da zaigra za repku. Ili kada selektor Petrovic zove svog sina na svetsko 2006-te kao da je to ekskurzija. I drugih zilion primera.
Uostalom prve prave naznake da nasa fudbalska reprezentacija pocinje da lici na kosarkasku i vaterpolo po duhu i pristupu je sa Anticem i on je covek morao da bude uklonjen, jer je remetio menadzerski sistem.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.12.2020
16:56

*Petkovic- njegov sin Dusan uopste nije bio los igrac, ali, to jeste bila greska

avatar
Trajke
Tuesday, 01.12.2020
15:19

Strašno, Terzić leči svoje komplekse preko izjava koje se navode kao klupske... Krivo mu je što je Nemanja rekao da nije pričao sa njim o poslu selektora. Juče priča jedno, danas drugo...

avatar
skoneee????
Tuesday, 01.12.2020
12:51

Bravo za Vidica sve polako dolazi na videloo . .

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.12.2020
11:48

A sa ovim smo OTISLI na dva velika takmicenja zaredom? Ako nista nisu popravili, onda nemamo o cemu da pricamo! Lako je davati pare koje ti prethodno obezbedi balkanizovana UEFA (iako je vec Platini uveo to da pomaze fudbalskim savezima iz siromasnijih evropskih zemalja ne bi li na taj nacin obezbedio njihove mnogobrojne glasove), neka sam stvori prihode taj veliki mag biznisa. Na kraju krajeva, jasno je otkad je pocela da vlada ta velika ljubav, u poslednje tri i po godine se savrseno slazu...

avatar
Le Tissier
Tuesday, 01.12.2020
11:00

Pa vidi se da su "trenuci kada Zvezda nije bila na istoj talasnoj duzini sa Kokezom" bili obicna predstava. Jos jedan dokaz tome je ta zamena teza kojom pribegavaju svi koji brane FSS na identican nacin i spominju utakmicu sa Skotskom, koja je trenutno samo vrh ledenog brega i najmanji problem.

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 01.12.2020
10:44

Ko sme da dirneu osinje gnezdo?

avatar
Matrix
Tuesday, 01.12.2020
10:34

Zvezda se srozala na klub bez stava. Postala je prćija partije na vlasti, koja sve u klubu i oko kluba plaća ili drži u fioci.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 01.12.2020
10:32

Mi ovde godinama slusamo price kako je Crvena Zvezda protiv FSS-a, kako Zvezdan Terzic govori istinu i ostale gluposti.
Kako odjednom u ove dve nedelje odjednom ispliva sva istina i gle cuda, mi je govorili , a avlijaneri po ko zna koji put ispali cirkuzanti.

P.S: Brao "madjijo", tako se brani kucni prijatelj sa kojim zajedno duvas rodjendanske svecice.

avatar
peca
Tuesday, 01.12.2020
10:17

Naravno da je zvezda uz aktuelno rukovodstvo Fss sa Kokezom na celu jer ono i radi za interese zvezde.Tako da je logicna podrska Kokezi a ne Vidicu....

avatar
Dimitrije Petrovic
Tuesday, 01.12.2020
10:12

,,Nije ni za nijansu slabiji od prethodnika." E Zvezdo......

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 01.12.2020
13:16

Sad na m dobar tole :) ma uzas ...

avatar
svojnasvome
Tuesday, 01.12.2020
09:59

Njima je dobro, sve je uguseno da bi njima bilo dobro. Čuj kad je bilo dva uzastopna, pa hrvati svako idu....kad je bilo da se niti jedna mladja selekcija ne kvalifikuje.....terzic kao terzic i terzića kao zvezda....uzivajte sa vašim terzom al doći će dan kad će sinuti i kad ćete shvatiti da ste blizu momenta u kom je ostavio ofk bgd