Zvezda ima sjajnu podršku u kolevci fudbala!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.11.2017.
21:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju na severu Londona ekipi Arsenala, a na tribinama se našao i fin broj pristalica srpskog vicešampiona.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Izabranici Vladana Milojevića večeras odrađuju svoj najveći ispit ove sezone, gostuju na stadionu "Emirejts" jednom od najboljih klubova Premijer lige, ekipi Arsenala.

Utakmica na "Rajku Mitiću" pre dve nedelje okončana je pobedom "Tobdžija" od 0:1, gol odluke je postigao Žiru, ali je Zvezda pružila sjajan otpor favorizovanom rivalu.

Tada su "crveno-beli" bili nošeni hukom sa prepunih tribina "Rajka Mitića", večeras će imati znatno manju podršku, ali nije da je neće imati.

Slika u pilogu je dokaz da su navijači pratili klub i na dalek put u London, a tokom prenosa se u više navrata mogla i čuti pesma "Delija" i to na prepunom "Emirejtsu".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kum013
Friday, 03.11.2017
05:14

@M_85: donekle si u pravu jer se jedna igra vrlo slicna fudbalu prvo igrala u Kini, Englezi su imali neku svoju vrstu fudbala koja vise lici na ragbi, cini mi se da se jedan fudbalski klub razdvojio jer su hteli igru kao sto je fudbal a drugi su ostali pri tom nekom ragbiju. tako je krenulo sve...Posto su Englezi dali fudbalu pravila legitimno se moze reci da je Engleska kolevka fudbala.

avatar
M_85
Friday, 03.11.2017
00:28

Koliko ja znam kolevka fudbala je Kina.

avatar
Непобедиви
Thursday, 02.11.2017
23:02

Na prepunom Emirejtsu... Pratim Arsenal mnogo godina i nikad manja poseta nije bila. Naravno, to ne umanjuje ovo sto Delije pokazuju.