Zvezda ispustila pobedu, da li i titulu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.12.2014.
14:53
Izvor: Sportske.net

Novi kiks Crvene zvezde na kraju jesenjeg dela sezone! Iako je dugo vodila i bila bolji rival u najvećem delu meča, Zvezda u finišu dozvolila domaćinu da dođe do izjednačenja i velikog boda za Lučance! Partizan sad ima priliku da uveća svoju prednost na č

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su ponovo razočarali svoje navijače! Ekipa Nenada Lalatovića danas je upisala i treći remi u poslednja četiri meča i dodatno se udaljila od vrha tabele i odbrane titule - 1:1 u Lučanima!

Na teškom terenu za igru, Crvena zvezda je od samog starta želela da nametne svoj ritam igre, što pre dođe do vodećeg gola, kako bi zatim u nastavku imala mnogo lakši posao.

Posebno se isticao kapiten Darko Lazović, koji je pravio najviše problema odbrani Lučanaca. U četvrtom minutu je pao u kaznenom prostoru posle duela sa Ljubom Nenadićem, ali to nije bio prekršaj za najstrožu kaznu, da bi nešto kasnije lepo proigrao Bosančića koji je bio za trenutak sporiji od golmana domaćih Krznarića.

Domaći su prvi put uspeli da priprete u 10. minutu, kada je Milosavljević pobegao odbrani Zvezde, šutirao je iskosa sa desne strane, ali pravo u Rajkovića. Zatim je lopta došla do još jednog igrača Mladosti, ali je on suzviše oklevao sa udarcem i opasnost je otkonjena.

Zvezda je zatim ponovo uspostavila inicijativu, stvarala prilike, a već u 16. minutu Nejc Pečnik je odličnim šutem sa dvadesetak metara poslao loptu u donji ugao gola domaćih - 0:1!

Taj gol možete da vidite OVDE.

Do kraja prvog poluvremena, Darko Lazović je mogao da duplira prednost, imao je dve odlične prilike, iskosa sa desne strane, ali je prvi put promašio, a drugi put, u samom finišu prvog poluvremena, golman Mladosti Krznarić je sjajno intervenisao.

Takođe, dva puta je odlično probio po desnoj strani, ali njegove centaršuteve nisu uspevali da u gol pretvore Gavrić i Despotović.

U drugom delu igre, dve sjajne prilike za Nejca Pečnika da još jednim golom stavi tačku na ovaj meč i svoju odličnu partiju, ali je u 58. minutu prvo stativa spasila domaće, a onda je Slovenac posle dodavanja Bosančića, poslao loptu visoko iznad prečke.

Domaći nisu uspevali da priprete u nastavku, činilo se da će Zvezda ipak doći do očekivane pobede, ali u samom finišu, crveno-bele je stigla kazna za sve promašaje na ovom meču - 1:1!

Rezervista Jovanović je u 90. minutu umakao odbrani Zvezde, izbio ispred Rajkovića i poslao loptu u mrežu, za veliko slavlje domaćeg tima!

I ovaj gol možete da pogledate OVDE.

Mladost: Krznarić, Nenadić, Milunović, Zonjić (Grujičić od 62.), Marković, Tešić, Radin, Adamović, Pešić (Jovanović od 46.), Milosavljević, Živadinović.

Crvena zvezda: Rajković, Pavićević, Planić, Mijailović, Jovanović, Kovačević, Lazović, Bosančić (Gogić od 75.), Pečnik, Gavrić (Katai od 87), Despotović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke