Zvezda je u silnom naletu, ko može da je zaustavi do zimske pauze?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2020.
19:10
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da bi Zvezda u prethodne četiri utakmice mogla da ima teži posao, ali Stankovićev tim je taj ciklus mečeva sa lakoćom prebrodio. Šta sledi dalje?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ne samo da Crvena zvezda ređa pobede od početka sezone u Linglong Superligi Srbije, nego su one sada sve ubedljivije.

Pogotovo se to odnosi na poslednja četiri meča, kada se Zvezda sastajala sa ekipama koje su po kvalitetu iznad proseka u domaćem šampionatu. Naime, posle dve minimalne pobede nad Spartakom (3:2) i Proleterom (1:0), Zvezda je ušla u seriju veoma ubedljivih trijumfa: TSC 5:0, Čukarički 3:1, Voždovac 6:0 i Mladost 4:0, pa se postavlja pitanje može li iko (izuzev Partizana ili Vojvodine) da joj do kraja zimske pauze napravi bilo kakav problem.

Prilika je zato da pogledamo kakav raspored u domaćem šampionatu Zvezdu očekuje u narednom periodu.

U sledećem kolu šampion će dočekati ekipu Napretka koja sada nije ni senka ekipe iz prethodnih sezona, bar sudeći po rezultatima od početka sezone, a onda Zvezdu očekuje najteži ispit i prava provera njenih mogućnosti ove sezone, protiv Partizana u Humskoj, u prvom ovosezonskom derbiju.

Posle derbija, Zvezda će dočekati Javor Matis, pa ide u goste Radniku iz Surdulice koji sa klupe odnedavno vodi doskorašnji trener Zvezdine omladinske škole Slavoljub Đorđević, a onda će Inđija doći na ''Marakanu''.

Tek onda sledi još jedno teško gostovanje, protiv Vojvodine u Novom Sadu, pa ako Zvezda ostane i posle gostovanja Partizanu i Vojvodini neporažena, jasno je da će joj put ka novoj titulu biti otvoren.

Zatim u 16. kolu Zvezda će dočekati Rad, potom ide u Užice, u goste Zlatiboru, a u poslednja dva kola prvog dela sezone crveno-beli će dočekati OFK Bačku, pa otići u goste Metalcu u Gornjem Milanovcu, ekipi u kojoj je dosta imena koja su tokom karijere bila u Partizanu, što igrači, što treneri.
-
baner

 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 28.09.2020
12:11

Mislim da je Stanoje zatekao haos u partizanu i nema nikakvih naznaka da moze da ih podigne u dogledno vreme. Sa druge strane Zvezda igra u fantasticnoj formi u domacem prvenstvu i plasmanom u Ligu Uefa ce sigurno doprineti taj dodatni naboj koji ce praviti razliku u odnosu na partizan tokom sezone. 32 je tu iza ugla sigurno a 33 moze biti dovedena u pitanje samo usled tektonskih poremecaja u partizanu do kojoj se nadam nece doci (ziveo profesor) ili da se ponovi 2017 radi smanjivanja tenzija i jeftinih poena

avatar
Man united
Sunday, 27.09.2020
20:39

Завршено је 8 кола, првенство је тек почело. А ви пишете овакве текстове? Ниђе везе. То што је Звезда тренутно у доброј форми, не значи да ће тако остати до краја сезоне. Партизан ако, не дај Боже, сутра добије, враћа се на -6. То су само 2 утакмице. Тако да нема разлога за опуштање, далеко је јун месец.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 27.09.2020
19:32

Samo partizanove sudije i FSS i ovaj iz dzungle sto pise kilometarske komentare... a ne, on moze samo u snovima.

avatar
skoneee????
Sunday, 27.09.2020
19:18

💥💥VAR 💥💥🤔