Zvezda - Još dve 'mine' do kraja godine!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.11.2015.
16:34
Izvor: Sportske.net

Pobedom nad Voždovcem lider domaćeg šampionata nastavio je niz započet 9. avgusta, ali će do kraja godine biti na velikom testu jer slede dva vrlo ozbiljna gostovanja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kada su 9. avgusta tekuće godine ostvarili trijumf na Vračaru protiv ekipe Voždovca fudbaleri Crvene zvezde započeli su pobedonosnu seriju koja još uvek traje.

Tačno 112 dana ili 3 meseca i 20 dana traje serija Crvene zvezde tokom koje je tim Miodraga Božovića ostvario 16 uzastopnih pobeda u Superligi, a tome treba dodati i pobedu u 1/16 finala Kupa Srbije.

Sa takvim učinkom crveno-beli su 28. novembra upisali 53. bod što deluje kao impresivan učinak. Titula u domaćem prvenstvu deluje kao neminovnost pa se mnogi pitaju ko će biti kadar da stane na put Božovićevoj kaznenoj ekspediciji.

Do kraja jesenjeg dela sezone Crvena zvezda će odigrati još četiri utakmice od čega tri u šampionatu. Teško da dueli sa Borcem i Radnikom na stadionu "Rajko Mitić" mogu da naprave veći problem crveno-belima, ali bi zato mogla dva jako teška gostovanja.

Kako bi na odmor otišli sa impresivnim nizom od 19 vezanih pobeda u Superligi fudbaleri Crvene zvezde moraće da pobede Čukarički i Javor, a nema sumnje da se radi o jako teškim gostovanjima.

Fudbaleri Čukaričkog ne znaju za poraz od 5. oktobra i duela sa Partizanom u Humskoj, dok je Javor na domaćem terenu do skoro bio nesavladan punih 579 dana.

Jasno je da će to biti poslednja dva iskušenja za fudbalere Crvene zvezde u 2015. godini, a ukoliko i njih uspeju da prevaziđu onda zaista nema dileme oko toga gde će titula završiti na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 28.11.2015
20:07

Ne pomaze im ni minsko polje. Dominacija se nastavlja.

avatar
Dropkick Murphys
Saturday, 28.11.2015
19:17

Pregazicemo ih sve,kao plitak potok.............

avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 28.11.2015
18:01

Kome smeta Srbin Abu?