Zvezda juri prolaz među 16 najboljijh - Mitjiland čeka pun dozvoljeni kapacitet "Marakane"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 02.11.2021.
17:05
Izvor: Sportske.net

Očekuje se dobra poseta, a odlična za uslove u kojima se održava.

Nemanja Janošev
Nemanja Janošev

Povezane vesti

Prodaja karata za utakmicu između Crvene zvezde i Mitjilanda na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope teče veoma dobro, potvrđuju iz kluba.

Novi veliki ispit je pred srpskim šampionom u nadi da mogu da izbore učešće u narednoj fazi sa prvog mesta. Ukoliko upišu tri boda protiv danskog tima, biće mnogo razloga za optimizam pred završnicu uvodnog dela takmičenja.

U ovoj prepreci, pomoć će imati u vidu svojih navijača kojih će, prema prvim procenama, biti između 25.000 i 28.000, što je polovina kapaciteta i ostaje na nivou zdravstvenih propisa.

Ostalo je svega još nekoliko hiljada karata, dva dana pred odigravanje utakmice i veruje se da će i to biti prodato, pa će tako poseta biti nešto veća u odnosu na duel sa Bragom kada je bilo nešto ispod 24.700 pristalica.

Utakmica se igra u četvrtak od 19 sati, a podsećanja radi, Crvena zvezda ima sedam bodova i kao lider grupe dočekuje ovaj duel ispred Brage. Portugalci imaju poen manje, dok su Mitjiland i Ludogorec na dnu sa dva, odnosno jednim poenom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke