Zvezda - Kako posle Milijaša?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.08.2014.
11:23
Izvor: Sportske.net

Nesumnjivo je, ma koliko pojedinci u proteklom periodu kritikovali Nenada Milijaša, da je njegov doprinos igri Zvezde i prošlogodišnjoj tituli prvaka bio ogroman. Ko će preuzeti njegovu ulogu?

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Nenad Milijaš se nikada nije isticao brzinom, što su mu mnogu zamerali, ali je asistencijama, odličnim izvođenjem prekida i liderskom ulogom na sredini terena davao veliku sigurnost celom timu.

Njegov odlazak će se u narednim mečevima sigurno osetiti u igri crveno-belih, ali će se trener Lalatović sa svojim raspoloživim igračkim kadrom potruditi da se to ne odrazi i na rezultate, odnosno da će se započeta serija pobeda i nastaviti.

Ipak, ostaje pitanje ko će u nastavku sezone preuzeti tu ''dirigentsku palicu'' u veznom redu, ko će povezivati Zvezdine redove umesto dosadašnjeg kapitena.

Nenad Lalatović je u izjavi današnjem ''Sportu'' nagovestio da bi to mogao da bude Miloš Bosančić, od koga očekuje da postane pravi lider, ali je jasno da će iskusni vezista, koji je ovog leta ostvario veliku želju da obuče crveno-beli dres, biti pod budnim okom navijača Zvezde, koji ga nisu baš oduševljeno dočekali i ukoliko mu od starta ne krene kako želi, sigurno će biti pod velikim psihološkim pritiskom.

Ipak, do kraja prelaznog roka ima i još nekih mogućnosti čiju realizaciju željno iščekuju navijači Zvezde. U prvom redu to je mogući povratak Miloša Ninkovića koji nije uspeo da pronađe klub u inostranstvu i koji je i dalje u dilemi da li da nastavi ono što je započeo prošle sezone.

Ukoliko bi se Ninković vratio, Zvezdin kvalitet u ''vezi'' ponovo bi bio veoma izražen, a trener Lalatović bi imao zavidan izbor igrača na sredini terena. Ipak, da sačekamo kraj avgusta...








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke