Zvezda - Kakva je situacija sa Benom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.07.2020.
09:44
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Ima li razloga za brigu?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Letnje pripreme ulaze u sam finiš, za nešto više od nedelju dana počinje nova superligaška sezona, a jedan od Zvezdinih najboljih i najiskusnijih igrača El Fardu Ben nije odigrao nijednu kontrolnu utakmicu u toku priprema crveno-belih na Divčibarama.

Razlog je povreda koju ''vuče'' s kraja prethopdne sezone i još uvek je nije u potpunosti sanirao. Ipak, u razgovoru za ''Alo'', reprezentativac Komorskih Ostrva uverava da protiv IMT-a i Metalca nije igrao iz preventivnih razloga.

''Odlično se pripremamo. Utisci su sjajni. U Srbiji je zaista lepo za pripreme. Na Divčibarama smo imali sve sto nam je bilo potebno, od terena, sale, do hrane i smestaja.

Sada sledi rad sa loptom, radujem se tome jer je lopta radost svakog fudbalera i kada je u nogama sve je mnogo lakše. Dobio sam udarac pa preventivno nisam igrao na prijateljskim mečevima, ali bitno je da mogu da treniram'', objasnio je Ben.

Zvezdina ekspedicija sinoć se sa Divčibara preselila u Staru Pazovu, gde će obaviti završni deo priprema, a zakazani su i mečevi sa Napretkom (26.07) i Borcem iz Banjaluke (28.07).

Kada su u pitanju ambicije u narednoj sezoni, Ben je tu potpuno jasan.

''Ciljevi su uvek isti, a to je da se potrudimo da osvojimo sve što se može osvojiti. Svakako je primarno osvajanje titule prvaka'', poručio je Ben.
-
kosarka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.07.2020
10:02

Kad treniras sa mesarima poput Degeneka i Milunovica nije ni cudo sto ga zbog udarca nema tokom celih priprema.