Zvezda - Kakvo je Tomanevo raspoloženje?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.03.2020.
12:12
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

I na to pitanje odgovor je dao Zvezdin sportski direktor.

crvenazvezdafk.rs
crvenazvezdafk.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda pod vođstvom Dejana Stankovića za sada uspešno održava 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan, stečenih tokom jesenjeg dela sezone, kada je ekipu aktuelnog šampiona vodio Vladan Milojević.

Istovremeno, Stanković se svesno odrekao usluga nekolicine igrača, poput Žandera, Kanjasa, Van la Pare, a delu javnosti se činilo da ni Tomane neće imati veliku ulogu tokom proleća.

Pogotovo posle nedavnog intervjua koji je Tomane dao u Portugalu, gde je otvoreno kritički govorio o stvarima koje mu se ne dopadaju u srpskom fudbalu, pa i u Zvezdi.

Ipak, portugalski napadač bio je starter prethodnog vikenda na utakmici protiv Mačve u Šapcu, asistirao je Benu kod drugog gola u pobedi rezultatom 3:0 i pokazao da se na njega i dalje može ozbiljno računati do kraja sezone u Linglong Superligi.

Razlog njegovog prethodnog odsustva bila je i povreda, što je u razgovoru za ''Žurnal'' potvrdio i sportski direktor Mitar Mrkela. On takođe odbacije spekulacije kako je Tomane navodno nezadovoljan u Zvezdi.

''Tomane je bio u planovima trenera Stankovića, ali ga nije bilo dve nedelje u ekipi zbog povrede.

Nisam stekao utisak da je Tomane nezadovoljan''
, naglasio je Mrkela.

S obzirom da je i Ričmond Boaći obnovio povredu, jasno je da će u narednim utakmicama Dejan Stanković više koristiti Tomaneove usluge.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 10.03.2020
13:30

Ako Tomane nije zadovoljan u Zvezdi vrata su mu sirom otvorena.