Zvezda - Ko bi sve mogao na pozajmicu?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.01.2018.
10:40
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Crvena zvezda razmatra nekoliko opcija za drugi deo polusezone jer neće svi moći da zaigraju kod Vladana Milojevića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda ima veliki broj fudbalera, ali i izuzetne omladince za koje se smatra da su već spremni da zaigraju u prvom timu.

Ipak, imajući u vidu da nema mesta za sve kod Vladana Milojevića, realno je očekivati privremene odlaske pojedinaca, a prvi među njima bi mogao da bude Dejan Joveljić.

Mladi napadač koji je impresionirao ove sezone u omladinskoj ligi bi mogao biti poslat na pozajmicu u Rad, a sa njim bi mogao i mladi Brazilac Ze Markos, prenosi portal "Mocartsport".

Obojica bi veoma teško mogla da dobiju priliku da zaigraju. Joveljiću je konkurencija velika, još uvek je tu Ričmond Boaći, a u slučaju da on ode iz Crvene zvezde, ostaje Aleksandar Pešić i planira se dovođenje još jednog napadača. Upravo zbog toga je najbolje za mladog Joveljića da iskustvo stiče u nekom od superligaških klubova, a izgleda da je izbor pao na Rad.

Kako prenosi isti portal, Crvena zvezda bi mogla da ponudi i do 3000 evra za svaku utakmicu koju Dejan Joveljić počne u dresu Rada.

Što se tiče mladog Ze Markosa, on takođe nema mesta u startnoj postavi imajući u vidu da su na poziciji štopera Vujadin Savić, Damijan Le Talek, Srđan Babić i Abraham Frimpong.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 06.01.2018
20:08

Bolje da igra u Radu nego da u Zvezdi bude rezerva.

avatar
sef9
Saturday, 06.01.2018
15:38

ocekivano tako i treba da igraju malo u super ligi stim da im treba dozvoliti da igraju i protiv zvezde

avatar
Povratak kralja 66
Saturday, 06.01.2018
12:28

Zvezda da plaća Radu da njen igrač igra za njih? Koja je razlika između menadžera koji vrše pritisak na trenere ili i plaćaju za mesto u timu i ove ponude osim što je zvezdina ponuda javna. Osim toga ovo vrhunac poniženja za mladog igrača da mora da plaća(ju za njega) da bi igrao.

avatar
Čeki
Saturday, 06.01.2018
16:21

Slazem se, ali pazi, mnogi klubovi to rade samo sto je Zvezda ti javno ucinila kao sto kazes.