Zvezda - 'Konjica' stiže do Božića!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.01.2015.
21:54
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji srpski klub angažovao je četvoricu novih igrača uoči početka priprema za prolećni deo sezone a kako sada stoje stvari napadači će se ekipi priključiti do Božića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije krenuo je u renoviranje tima za prolećni deo sezone od zadnje linije pa su tako redom promovisani Miloš Cvetković, Aleksandar Luković i Dušan Anđelković a nedavno je na stadion "Rajko Mitić" stigao i vezni fudbaler Saša Stojanović.

Imajući u vidu da je najveća bolja ekipe Nenada Lalatovića u jesenjem delu tekuće sezone bila efikasnost, navijači sa nestrpljenjem iščekuju vesti o dolasku napadača.

Sada je kristalno jasno da će napadačku liniju Crvene zvezde u prolećnom delu sezone činiti Džošua Parker, Gbolahan Salami, Petar Orlandić, Đorđe Despotović i Luka Jović a trojica prvopomenutih uskoro bi trebalo da stignu u klub.


Reprezentativac Antigve i Barbuda Džošua Parker i napadač Zete Petar Orlandić priključiće se Zvezdi do Božića, a Nenad Lalatović će na njih dvojicu moći da računa već na startu priprema, dok je situacija sa Nigerijcem Salamijem nešto komplikovanija.

Prekaljeni krilni napadač "Super Orlova" ima obaveze u nacionalnom timu a tu su i problemi administrativne prirode koji se tiču dobijanja vize.

Lalatović će u narednom periodu zadužiti jednog člana svog stručnog štaba da prati Fuada Salamija na prijateljskim mečevima sa Obalom Slonovače i Malija.

Jasno je, međutim da će trener Crvene zvezde na početku priprema na raspolaganju imati šestoricu novih igrača a od onih koji su jesenas bili deo tima na prozivci neće biti Nejca Pečnika, Đorđe Rakić, Nikola Mijailović i Goran Gogić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke