"Zvezda me je jurila tri prelazna roka, a onda me otpisala za tri meseca!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 03.11.2020.
08:47
Izvor: Sportske.net, Alta

Ipak, vezista nije ljut na tadašnjeg šefa struke.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nakon neslavne epizode u Kajzeriju, Dejan Meleg je 2018. godine stigao u Crvenu zvezdu gde je najavljen kao veliko pojačanje.

Ipak, u crveno-belom dresu beogradskog kluba odigrao je tek sedam mečeva, a dok je bio pod ugovor išao je na pozajmice u Levadijakos i Radnički iz Niša.

Posle svega, proteklog leta je stigao u Banjaluku gde trenutno nastupa za Borac, te je u intervjuu za televiziju "Elta" govorio i o danima na Marakani.

"Malo je teško pričati o tome. Dobio sam poziv uprave i poziv trenera, svi su želeli da dođem u Zvezdu i ja sam mislio da je bio pravi momenat. Hteli su me i prelazni rok pre toga i prelazni rok pre toga i konačno se poklopilo, što kažu: treća sreća! Mislio sam da je pravo vreme, ali nažalost, posle samo dva-tri meseca tadašnji trener Milojević i cela uprava saopštili su mi da ne računaju na mene, što mi je malo nezamislivo", kazao je dete Vojvodine.

"Razočaran sam jer nisam dobio pravu šansu. To je istina i svi koji su bili u klubu ili su malo više upućeni u Crvenu zvezdu, to znaju. Ali, eto, nisam imao sreću da dobijem veću minutažu. Zvezda je pravila sjajne rezultate, ušla u Ligu šampiona i niko nije mogao da prigovara. Razočaran sam što su neki igrači dobijali veću minutažu i šansu, a ja nisam", rekao je Meleg koji je potom kazao i da nije ljut na tadašnjeg trenera Vladana Milojevića.

Baner

"Sama činjenica da je dva puta izborio Ligu šampiona, govori da se radi o sjajnom stručnjaku i dobrom treneru, koji radi detaljno i radi dosta analiza protivnika i samih nas igrača. Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni. To je možda bio najveći problem, ali i pored toga uspeli su da naprave rezultate i o Milojeviću samo lepe reči"
, istakao je ofanzivni vezista.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 03.11.2020
18:40

Brate u Zvezdi nisi bio ni M od onog Melega kojeg smo znali pre.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 03.11.2020
14:10

Meni je zao sto nije dobio vecu sansu,ali stvarno nije imao gde da igra..

avatar
ddr16
Tuesday, 03.11.2020
11:52

mozda nije los igrac,ali tad nije imao mesta u zvezdi,mislim da su u istom trenutku u zvezdi bili marin i ebisilio koji igraju na toj poziciji i obojica su bolji igraci,a nije se ni na pozajmicama u tom periodu pokazao nesto posebno pa da dobije priliku na osnovu toga (kao pavkov npr)

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 03.11.2020
11:39

Zvezda je tada pravila tim za LE, ulazak u LS je donio kes i ljestvica se podigla, kupovali su bolje igrace i za pozicije koje su vec pokrili u istom prelaznom roku. Meleg, ocigledno, jos nije pronasao pravu formu, tesko je reci da je to bila greska strucnog staba.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 03.11.2020
09:48

Dejan Meleg, ostao mu beleg.