Zvezda - Milojević ''pojačava strogoću'', uvodi nove mere!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.07.2019.
12:45
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Tačnije, nadzor nad svojim igračima...

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pre nekoliko dana, po završetku priprema u Austriji, trener Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je neočekivanu informaciju da je kod pojedinih igrača u svom timu prometio da su vodili ''nesportski život'' u finišu prošle sezone, što je možda i uticalo na ishod finala Kupa protiv Partizana (0:1).

Jasno je da Zvezdin šef struke takve stvari ove sezone neće tolerisati, pa s tim u vezi i najnovija informacija iz Zvezde.

Prema saznanjima ''Žurnala'', Milojević je odlupio da igračima uvede ''radno vreme'' po kojem bi i mimo obaveza na treninzima morali i još jedan  deo dana da provode u klubu, pod njegovim nadzorom.

U najkraćem, igrači će na stadion morati da dolaze nekoliko sati pre početka treninga, a ne samo 60 minuta ranije, kako je to do sada bila praksa.

Biće zanimljivo videti efekat tih novih Milojevićevih mera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Sunday, 07.07.2019
14:09

Miloje legendo, samo napred

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 07.07.2019
13:31

Šteta što ovakav ''stručnjak'' kakav je Supermiloja nije bio kad su pečurke rasle, igrači bi tada verovatno brali pečurke u svom radnom vremenu. Da li će se i u ovom kao u drugim slučajevima oglasiti Sindikat profesionalnih fudbalera ili neće jer im je predsednik navijač zvezde? Pravda za Gardiste!