Zvezda na udaru zbog dešavanja na meču sa Pazarom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.09.2014.
21:03
Izvor: Sportske.net

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv FK Crvena zvezda zbog propusta u organizaciji duela sa Novim Pazarom zbog čega su se gosti žalili i tražili da šampion Srbije bude kažnjen.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije našao se na udaru Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije posle dešavanja na gostovanju Napretku u Kruševcu koja još uvek nisu dobila epilog u vidu kazni.

Do sada je izrečena kazana samo treneru Crvene zvezde Nenadu Lalatoviću, dok vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezdan Terzić još uvek čeka na odluku Disciplinske komisije koja ispituje njegov slučaj.

"Nismo dobili sve tražene izjave o ovom slučaju, tako da ćemo verovatno naredne sedmice imati kompletan materijal, a to znači da bismo onda mogli da izreknemo presudu" konstatovao je prvi čovek Disciplinske komisije Slobodan Pajović.

To znači da će Zvezdan Terzić još neko vreme morati da sačeka kako bi saznao da li mu sleduje kazna za upad u sudijsku svlačionicu i vređanje arbitara a klub sa "Marakane" u međuvremenu će se ponovo naći "pod lupom" Disciplinske komisije.

Događaji sa meča Crvena zvezda - Novi Pazar koji je odigran u okviru 6. kola JSL biće preispitani a domaćin bi mogao da bude kažnjen zbog loše organizacije utakmice.

"Zbog svega što se događalo na toj utakmici pokrenut je postupak protiv organizatora, odnosno Crvene zvezde" kaže Slobodan Pajović.

Gostujući tim je nakon gostovanja na "Marakani" zatražio da Zvezda bude kažnjena zbog ispada navijača a prema nekim navodima na "Severu" je zapaljena i turska zastava zbog čega bi crveno-beli mogli da ostanu bez sponzora, klinike "Aćibadem".

Presuda po tom slučaju mogla bi da bude izrečena naredne nedelje, kad i odluka o eventualnoj kazni za Zvezdana Terzića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke