''Zvezda ne mora da brine za budućnost''

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.07.2020.
18:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iskusni fudbaler izneo jedan od svojih utisaka sa priprema za novu sezonu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Pripreme ovoga leta drugačije su nego obično, nije moglo da bude odlaska u inostranstvo zbog pandemije, ali ekipa Crvene zvezde odlično radi i na Divčibarama.

Odigrali su crveno-beli i par pripremnih mečeva, dobili su IMT sa 2:0 i Metalac sa 1:0, a iskusni defanzivac Nemanja Milunović je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema.

''Naporno se radi. Često smo imali po dva treninga dnevno, gde ujutru odradimo trčanje, a popodne taktiku i treba mnogo snage da se to izdrži. Međutim, zato smo ovde i sva koncentracija je usmerena ka tome da pravilno treniramo i da se redovno odmaramo. Upravo zbog toga što svi poštujemo te odredbe, siguran sam da ćemo biti spremni za sezonu i za sve izazove koji nas očekuju.

Nisu mi ovo ni prve pripreme u životu, ni prve pripreme u crveno-belom dresu. Navikao sam se na naporan rad. Više volim treninge sa loptom, ali mora da se napravi i baza sa trčanjem, da se 'napune' noge i da se 'rašire' pluća za naporne utakmice koje nas čekaju. Imamo veoma ozbiljan kondicioni deo stručnog štaba, ne sumnjam u njihove reči ni najmanje, već ih pomno slušam i usvajam sve zahteve'',
istakao je Milunović u razgovoru za klupski sajt.

Na pripremama je i ovoga puta bilo nekoliko najtalentovanijih omladinaca.

''Trudim se da im pomažem u smislu toga da shvate da su deo ekipe. Zapravo to rade svi stariji igrači, svi želimo dobro za kolektiv. Nema dobacivanja kad se pogreši, nema vređanja, samo podrška, uverili su se da iskusniji igrači nisu bauci, već da smo im tu na raspolaganju za sve što treba. Što se njihovih kvaliteta tiče, Zvezda ne mora da brine za budućnost. Imamo odlične mlade igrače i redovno se osvajaju juniorska prvenstva'', zaključio je Milunović.
-
kosarka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.07.2020
10:38

Ne mora da brine za buducnost, vec u prva dva kola docekuje svoje dve filijale.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 22.07.2020
21:00

Najbolja skola fudbala u Srbiji i sirem regionu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.07.2020
10:41

Jeste, eno ga mladi Maradona iz zvezdine ckole odbio Rasing i zavrsio u Real.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 24.07.2020
13:19

Navedi ti ime jednog jedinog igraca koji je uspeo u svetu fudbala, a da je prosao kompletnu skolu fudbala jugoslovenskog fudbalskog kluba partizan, pa se onda javi ljepi.