Zvezda nema problem sa ''teškim nogama'', melje i na pripremama!

Autor: Darko Mitrović
petak 22.01.2021.
16:49
Izvor: Sportske.net

Srpski šampion veoma ubedljiv protiv četvrtoplasirane ekipe poljskog šampionata.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde na sjajan način su započeli seriju kontrolnih mečeva na pripremama u Antaliji. Oni su danas ubedljivo savladali poljski Slask sa 4:0 i pokazali da već u ovoj fazi priprema odlično sprovode zamisli trenera Dejana Stankovića.

Jedino što donekle može da ga brine posle ove utakmice jeste povreda novajlije Aksela Bakajoka, koji je morao da napusti teren posle 20 minuta igre.

Zvezda je od početka meča diktirala ritam igre, stvarala prilike, a na vođstvo se nešto više od pola sata. Crveno-beli su tada iznudili korner koji je odlično izveo Ben sa desne strane, Degenek je malo zakačio loptu u skoku, a ona na kraju dolazi do Ivanića koji ju je sačekao na drugoj stativi i poslao u mrežu - 1:0.

Do kraja poluvremena još jedan gol srpskog šampiona. Bila je to lepa akcija Gajića, Kange i Falćinelija, a italijanski napadač preciznim udarcem iskosa sa desne strane duplira Zvezdinu prednost - 2:0.

I u nastavku slična slika na terenu, Zvezda je dominantna, a u 58. minutu Dijego Falćineli postiže još jedan gol, ovoga puta na asistenciju Milana Rodića, za ubedljivih 3:0.

Par minuta kasnije Dejan Stanković je promenio kompletnu postavu, ali to nije ništa promenilo u odnosu snaga na terenu. Zvezda je i dalje bila konkretnija, ofanzivnija, što je za rezultat imalo još jedan gol, u 73. minutu, koji je postigao Milan Pavkov posle saradnje sa Veljkom Nikolićem - 4:0.

Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Pankov, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Bakajoko (Gavrić 20') - Falćineli

Crvena zvezda od 60. minuta: Popović, Gobeljić, Milunović, Eraković, Petrović, Odada, Nikolić, Srnić, Gavrić, Vukanović i Pavkov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke