"Zvezda nema stabilnost u igri, mogu pobediti 3:0, ali i izgubiti u Beogradu"

Autor: Sportske Net
utorak 17.08.2021.
18:25
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji štoper crveno-belih sumnja u kvalitet svog bivšeg kluba.

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde Novak Martinović govorio je za rumunske medije pred duel crveno-belih sa tamošnjim Klužom u okviru plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zvezda je neočekivano ispala od Šerifa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Zvezda je imala najlakši put do Lige šampiona ove sezone. U klubu ima igrača koji zarađuju između 600 i 700.000 evra što je dosta za srpski fudbal. Nisu prošli Šerif i sada su pod velikim pritiskom", analizirao je Martinović.

Prognozirao je večerašnji duel.

"Zvezda nema stabilnost u igri i teško je proceniti šta mogu da urade. Ne bi me iznenadilo da odigraju fantastično i dobiju sa 3:0, ali isto tako ne bih bio iznenađen i da Kluž pobedi u Beogradu. Zvezda ima veoma dobre igrače, ali nešto nije u redu oko tima."

Na pitanje ko bi mogao da ugrozi Kluž, odnosno ko su Zvezdini najkonkurentniji igrači, odgovorio je:

"Najopasniji su Katai, pa Kanga i Ivanić. U odbrani dominira Dragović, tu je i Krstičić koji je odličan fudbaler, mada deluje da još nije spreman. Siguran sam da će Zvezda igrati mnogo bolje za nekoliko nedelja", kazao je nekadašnji član rumunske Steaue.

Prokomentrisao je i navijače na "Marakani".

"Biće odlična atmosfera na stadionu. Očekujem oko 30.000 ljudi. Kada su se vratili iz Tiraspolja na aerodromu ih je dočekalo nekoliko stotina navijača da im pruži podršku. Zvezda je igrala odlično u prethodnih nekoliko godina i publika to ne zaboravlja", zaključio je Martinović.

Zvezda večeras od 21 sat u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za LE dočekuje Kluž u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke