Zvezda nije pobedila reprezentaciju Užica, kako je reagovao Vladan Milojević?

Autor: Darko Mitrović
subota 17.06.2017.
21:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ima li razloga za brigu novi šef struke Crvene zvezde posle današnjeg remija?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo izvestili nešto ranije, Crvena zvezda je večeras u prvoj proveri tokom priprema na Zlatiboru remizirala sa reprezentacijom Užica (1:1), a strelac jedinog gola za vicešampiona Srbije bio je rezervista Milan Pavkov u 80. minutu meča.

Novi trener Vladan Milojević priznao je da je tokom današnje utakmice primetio nešto što ga je zabrinulo i na tome će raditi narednih dana.

''U ovom trenutku mi je najvažnije da upoznam malo igrače, njihov karakter, njihov način igre. Mogu da budem iskren i da kažem da sam ono što sam očekivao i video. Rekao sam i na početku da nemamo baš puno vremena, a ono što me malo zabrinjava je to da su malo drugačiji na treningu nego na utakmici, i moram da shvatim zašto se to događa'', istakao je Milojević.

Ono što je dobro posle svega, to je da Milojević od večeras ima nešto jasniju sliku pojedinačnih kvaliteta igrača kojima raspolaže.

''Bilo je dosta i dobrih stvari, onih koje smo hteli.

Nakon izlaska iz jednog sedmodnevnog trenažnog procesa koji je dobro odrađen, došli smo da odigramo jednu utakmicu da vidim karakter. Falilo je svežine koju i ne želim da imaju u ovom trenutku.

Mislim da sada imam malo potpuniju sliku po pitanju pojedinačnog kvaliteta i nekih stvari koje smo pokušavali da radimo na treningu. Sa igračima koji su došli, mislim da će sve to biti u redu'', izjavio je Milojević.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Duduk
Sunday, 18.06.2017
09:39

Le ,Pingpong i Rujka odmah da se sklone u D tim ili da se raskidaju ugovori.Babica prvog dovesti. Pa Vujadinovica i Rodica.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 17.06.2017
21:55

Ništa bez penala 😂

avatar
vlaar
Saturday, 17.06.2017
21:39

Filip Stojković zna da centrira, za razliku od Petkovića.