Zvezda odabrala prvo letnje pojačanje! Odmah se oglasio!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.05.2020.
21:10
Izvor: Sportske.net, Srbija danas

Imaće uskoro priliku da se dodatno nametne Dejanu Stankoviću i ''zapečati'' transfer.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je na pragu osvajanja nove šampionske titule, jasno je da ćemo je na leto ponovo gledati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok kvalifikacije ne počnu, crveno-beli će morati dodatno da se pojačaju ako ponovo žele u grupnu fazu Lige šampiona.

Biće zanimljivo videti kako će izgledati Zvezdina strategija za ovo leto, s obzirom da je Dejan Stanović pokazao i želju i hrabrost da ukazuje šansu mladim domaćim igračima pre nego iskusnijim strancima koji baš i ne osećaju šta Zvezda znači njenim navijačima.

To se crveno-belima već isplatilo sa Veljkom Nikolićem i Željkom Gavrićem, koji su odlično iskoristili svoju šansu, a klub već vidi svoju priliku da značajno zaradi na njihovim potencijalnim transferima.

Kako sada stoje stvari, Stanković će i dalje da stavlja akcenat na mladost, pa s tim u vezi i današnja informacija o prvom Zvezdinom letnjem pojačanju.

To bi trebalo da bude ofanzivni vezista Inđije Mihajlo Banjac, koji je u razgovoru za ''Srbiju Danas'' potvrdio Zvezdino interesovanje za njega,

''Velika je čast da dobijete poziv od Crvene zvezde. Mislim da je to san svakog deteta koji se bavi ovim sportom, da zaigra na najvećem srpskom stadionu, u crveno-belom dresu. Isto tako igranje za Zvezdu je veliki izazov, ali spreman sam da se suočim sa njim'', izjavio je Banjac.
-
Bundesliga

Ovaj momak ima samo 20 godina, igrao je i za mlađe kategorije Inđije, a na ''Transfermarktu'' se njegova vrednost procenjuje na 200 hiljada evra.

Ipak, ove godine mu ugovor ističe, pa bi Zvezda mogla vrlo lako da realizuje njegov transfer

Od početka sezone, Banjac je odigrao 18 mečeva, postigao jedan gol, i upisao jednu asistenciju.

Zanimljivo je da će se Inđija i Crvena zvezda sresti ponovo u četvrtfinalu Kupa 3. juna, kada će Banjac imati još jednu priliku da skrene pažnju na sebei možda otkloni i poslednje dileme u Zvezdi treba li da ga angažuju.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke