Zvezda odlučila, ode golman, pa i napadač!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 03.02.2020.
21:02
Izvor: Sportske.net

Dva odlaska iz Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Dve pozajmice Crvene zvezde u jednom danu.

Ekipa Dejana Stankovića će ostati bez golmana Nikole Vasiljevića koji je do kraja sezone biti fudbaler Radnika iz Surdulice iz kojeg je stigao u Crvenu zvezdu, ali za njega nije bilo mesta ni na klupi za rezerve.

Nije jedini koji je napustio pripreme ekipe.

Za njim je otišao i Nikola Krstović, napadač koji je stigao iz Zete i koji je bio jedan od najboljih u crnogorskom prvenstvu.

On će do kraja sezone biti na pozajmici u Grafičaru, imajući u vidu da su Pavkov, Boaći i Tomane izbor ispred njega u zvaničnim utakmicama.

Da li ovo znači i ostanak svih ostalih napadača Zvezde?




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.02.2020
22:21

Doveli Krstovića kao velikog talenta crnogorskog fudbala, a ispostavlja se da su njegov nivo omladinska liga i Prva Liga Srbije pošto ni u omlainskom Večitom derbiju nije pravio razliku na terenu. Doveli Vasiljevića da im bude treći golman koji pored Borjana i Popovića logično neće ni minut dobiit, da bi ga ubedili postao je i reprezentativac, a čim je došao izgubio je status reprezentativca. Kada neko ko je prvi strelac crnogorske lige i velika nada crnogorskog fudbala prihvati da ide na pozajmicu u drugu ligu, odnosno kada neko ko je reprezentativni golman prihvati da bude treći golman mora da ima ogromnu platu. A pošto nisu uspeli da prodaju "najboljeg" golmana Evrope i zamalo budući zvezdu Čelzija i Sitija moraju Krstović u drugu ligu, a Vasiljević u Surdulicu. Ostani Terzo Mađijo!

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 05.02.2020
01:27

Jel ih neko terao? Prosto to je do njih. Kao i ovaj Vidic , decko u najboljim doginama bio u petom planu 2 godine. Nema tu kvaliteta moj gorila...

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 03.02.2020
22:12

Vidim da ove nase spiceve na kraju necemo moci ni besplatno da damo :D ,i ovaj golman je jos jedan dokaz poslovanja Zvezdana Terzica!