Zvezda ostaje bez veziste, odbio da produži ugovor?

Autor: Darko Mitrović
subota 22.12.2018.
23:22
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Konačan epilog se još uvek čeka.

Epa/Ciro Fusco
Epa/Ciro Fusco

Povezane vesti

Crvena zvezda je već dobila dva zimska pojačanja, tokom ove nedelje angažovani su štoper BATE Borisova Nemanja Milunović i vezista Napretka Miloš Vulić, a za očekivati je sada i prve odlaske sa ''Marakane''.

Posle informacije da bi krilni napadač Nemanja Milić mogao da se preseli u BATE Borisov, danas su grčki mediji podigli prašinu kada je u pitanju Nenad Krstičić.

TV Arena Sport je večeras, pozivajući se na pisanja medija u Grčkoj, prenela da je Nenad Krstičić navodno odbio da produži ugovor sa Crvenom zvezdom, a zbog toga što je započeo pregovore sa atinskim AEK-om.

Njegov aktuelni ugovor sa Zvezdom ističe u junu, a navodno su Atinjani ove zime spremni da crveno-belima plate određeno obeštećenje. Naravno, ukoliko bi Krstičić produžio ugovor, to obeštećenje bi moglo da postane znatno veće, pa je jasno zbog čega se Grcima žuri.

Ali, da ne žurimo sa zaključcima, teško da će se Zvezda tek tako odreći igrača koji je bio jedan od najstandardnijih kako u ovoj, tako i u prethodnoj sezoni.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 23.12.2018
10:46

Ne verujem da ce Krsticic otici samo tako kao slobodan igrac jer ipak ga je Zvezda ozivela.

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 23.12.2018
08:15

Tr je mohućeda neko želi da napusti srbijanski brend

avatar
NemanjaVidic No1.
Sunday, 23.12.2018
03:32

Kakva laz,boze boze

avatar
El Nindža
Sunday, 23.12.2018
01:19

U 80. minutu, protiv Napretka u dosta hladnoj večeri i već rešenoj utakmici, on trči sa jednog kraja na drugi kraj terena, uklizava, skače za svaku loptu. Sve i da je najgori, a bio je jedan od najboljih, ne može mu se ništa zameriti. Takvim igračima veliko hvala za sve, ako odluči da ode

avatar
Zoran Blagojevic
Sunday, 23.12.2018
01:09

Jovancic za klasu bolji od Krsticica nekad ide i hvala mu na svemu :)

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 23.12.2018
00:55

Штета ако оде за сићу јер одличан је играч и један од битних шрафа у тиму.

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 23.12.2018
00:47

I da ne zeli da produzi ugovor to je ok neka ide ,neka zaradi pare,on je neko ko je bio jako bitan sraf kroz sjajno putovanje ovih godinu i po dana sa njegovim nemerljivim iskustvom I ja sam mu jako zahvalan za sve sto je uradio.Imamo sasvim ok igrace u veznom redu pa I mali Vulic,koji treba postepeno da dobija minute posto je mali ozbiljan talenat I ne bi valjalo da ne igra uopste zbog nagomilanih igraca u vezi.Naravno ako je sve ovo istina!

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 23.12.2018
00:57

Одрадио је поштено уговор али није било џабе. Ако му је порасла цена највеће заслуге иду Звезди. Закључак; не треба мислити само на себе него и на клуб који ти је био одскочна даска.

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 23.12.2018
01:23

Pa nije njemu Zvezda odskocna daska,on je imao sasvim solidnu karijeru preko I dosta minuta I u Italiji I Spaniji,zato sto je zahvalan igrac,sad ti da potenciras da ga je Zvezda nesto digla I nije,on je uvek bio dobar gde god je igrao.A I nigde ne pise da ce otici besplatno ako ode sad na zimu,e ako ceka leto I kraj ugovora to onda nije ok.