Zvezda, Partizan, Voša - Ko s kim do zimske pauze i kako će to Zvezda do ''plus devet''?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.12.2016.
12:58
Izvor: Sportske.net

Još tri kola ostala su do okončanja jesenjeg dela sezone, a Zvezdin vezista dao je zanimljivu izjavu tim povodom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prošlo kolo, odigrano u sredu i četvrtak, specifično je po tome što ni jedan od tri naša vodeća kluba nisu upisala tri boda, a jedan od razloga je i međusobni duel Vojvodine i Partizana (0:0).

Zvezda je dan kasnije na svom trenu igrala 2:2 sa ekipom Mladosti iz Lučana, pa je i posle 18. kola ''ista meta-isto odstojanje'', Zvezda i dalje ima šest bodova više od Partizana i Vojvodine.

Ovog vikenda, konkretno u nedelju, na programu je 19. kolo, Zvezda će biti gost Voždovca, Partizan dočekuje Javor Matis, a Vojvodina ekipu Napretka.

Uoči ovih mečeva, vezista Crvene zvezde Mičel Donald otkrio je svoju zanimljivu računicu, kada je u pitanju izgled tabele Superlige na kraju jesenjeg dela sezone.

''Moramo se koncentrisati na svaku sledeću utakmicu i pokušati da pobedimo sve do kraja. Tako ćemo bez dileme zadržati željenu poziciju i najmanje devet bodova prednosti'', izjavio je Donald, a prenosi ''Žurnal''.

Iz ovoga sledi zaključak da bi i Partizan i Vojvodina trebalo da u naredna tri kola dožive po jedan poraz, kako bi Zvezda zaista zimovala na ''plus devet'' i ispunila Donaldovu želju.

Prilika je zato da pogledamo kakav je raspored vodećeg trija i u ostala dva kola do zimske pauze, a vi procenite ko jei gde najbliži sledećem kiksu...

20. kolo, 10. decembar:

Crvena zvezda - Radnički Niš
Čukarički - Partizan
Javor Matis - Vojvodina

21. kolo, decembar:

Radnik - Crvena zvezda
Partizan - Spartak Ždrepčeva krv
Vojvodina - Čukarički



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vukk
Saturday, 03.12.2016
15:57

Ilieve dovedi ga u Partizan odmah!!! Taman nam treba jedan kalkulator za uspesnu borbu za titulu, posle odlaska Bandalovskog :D

avatar
Seoski Ronaldo
Saturday, 03.12.2016
15:19

računa da će i Partizan i Vojvodina izgubiti od Čukaričkog koji je ove sezone loš, a ne računa da bi mogli kiksnuti protiv Nišlija...

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 03.12.2016
14:55

Očigledno je da Grof, Donald i zvezdini novinari znaju za neki plan za koji ostali ne znamo.

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 03.12.2016
14:22

Ne znam zasto pominjete Vojvodinu kad i vi i svi mi znamo da ce se desiti ono sto se desava vec 15 godina. Vojvodina odigra dobro prvi deo onda u drugom delu sezone nestane. Zvezda igra veoma lose, dobro ce doci ova pauza da se tim konsoliduje, pojaca. Videcemo kako ce se pokazati Vujaklija kada dodje.