Zvezda pognute glave, a šta je Milunović rekao na pitanje o atmosferi?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.11.2019.
09:17
Izvor: Sportske.net

Nemanja Milunović je sinoć odigrao slab meč.

Aleksandar Obrenović/Sportske.net
Aleksandar Obrenović/Sportske.net

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć dobila veliki šamar od boljeg od sebe. Nemanja Milunović je odigrao slab meč, napadači Bajerna su briljirali pored njega.

"Mislim da su pokazali svoju klasu i da su još uvek daleko od onog nivoa na kome smo mi trenutno. Ponavljam, treba da izvučemo pouke iz ove utakmice i da mora mnogo brže i agresivnije da se igra
", rekao je Nemanja Milunović posle utakmice.

Utakmica protiv Olimpijakosa će odrediti Zvezdinu sudbinu.

"Na trećem smo mestu. Sve staje u tih 90 minuta u Grčkoj. Ovo je pouka i treba da pogledamo snimak utakmice, da vidimo gde smo grešili. Mnogo je grešaka bilo. Treba da se konsolidujemo i da dočekamo proleće u Evropi. Nadam se da ćemo uspeti u tome", kaže ovaj fudbaler.

Kada se radi o atmosferi u svlačionici, ona ne može da bude sjajna posle 0:6.

"To su naše stvari. Šta možete da kažete posle 6:0? Nikom nije drago. Svi smo pognutih glava, ali složio bih se da je Bajern trenutno jedna od najjačih ekipa na svetu. Velika je razlika u kvalitetu", kaže Milunović.

Hvalospevi o Bajernu su se nastavili.

"Teško je komentarisati bilo šta vruće glave. Pali smo posle drugog gola. Zato je Bajern velika ekipa, oni posle drugog gola hoće da daju još tri, četiri gola. Videli ste kako trče za loptom u 92. minutu. To je glad za pobedom i za svakim golom. Mislim da je to presudilo utakmicu"
, kaže Milunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Wednesday, 27.11.2019
13:58

O čemu ti čoveče pričaš? Kakva Grčka? Pukli ste vi ko Grčka. U životu te ne bih doveo u Zvezdu. Sad si još u reprezentaciji. Haos u našoj fudbalskoj reprezentaciji.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 27.11.2019
12:50

Terzicev 'Nesta' za sirotinju!

avatar
Raky_b
Wednesday, 27.11.2019
11:35

Bayern NIJE trcao u 92, ali su trcali na treningu posle utakmice, koji ime je dao trener, nezadovoljan zalaganjem za vreme utakmice