Zvezda položila poslednji ispit pred diplomski u Austriji

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.08.2018.
22:25
Izvor: Sportske.net

Pobeda Crvene zvezde u meču koji je na neki način bio i pripremni za jednu od najvećih utakmica u novijoj istoriji našeg najtrofejnijeg kluba.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde napravila je dobru uvertiru pred utakmicu sa Salcburgom, iako je bilo problema protiv sasvim solidnog tima Čukaričkog. Bilo je 2:1 (0:0).

Prvo poluvreme, kako vam govori i rezultat, bilo je veoma loše, nismo videli previše prilika ni na jednoj, ni na drugoj strani.

Prvi put je pripretio Čukarički preko Birmančevića koji je odlično prošao par igrača, ušao u kazneni prostor, a potom se spetljao u ključnom trenutku kada je trebalo da uputi udarac ka golu Borjana. Samo par minuta kasnije šansa za Zvezdu, Simić je odlično pronašao Pavkova koji gađa pravo u golmana Stevanovića.

To je bilo sve od Zvezde u prvom poluvremenu, dok je Čukarički pripretio još jednom preko Zorića koji se ubacivao, ali je tu akciju sprečio Borjan.

Nastavak utakmice nam je doneo angažovaniju Crvenu zvezdu, prvo je pokušao Simić, da bi u 53. minutu videli gol u mreži Čukaričkog. Kombinovali su Terzić, Simić i na kraju je Srnić bio egzekutor, 1:0!

Imao je Čukarički dobru šansu nakon proboja po desnoj strani, Borjan je odbranio i usledio je korner, a baš nakon tog kornera gol u mreži reprezentativca Kanade koji je napravio veliku grešku. Tedić je dobio loptu nakon loše procene Borjana, iskoristio šansu i pogodio za 1:1.

Nije mnogo trebalo Zvezdi da vrati vođstvo. Zvezdin univerzalac, Marko Gobeljić, pravi sjajan solo prodor po sredini, upućuje udarac, neko je čak i zakačio loptu ka golu i ona je ušla u gol za 2:1.

Mnogo je bolje igrala Zvezda u drugom nego u prvom poluvremenu, imala više prostora u napadu što je donosilo šanse, jednu je propustio i Slavoljub Srnić kada mu je udarac odbranio Stevanović. Par minuta nakon toga i Ben je imao odličnu situaciju, pokušao je plasiranim udarcem sa 10-ak metara, bilo je blizu, ali i pored gola.

Pogodio je i Meleg stativu u jednoj sjajnoj kontri koju je vukao Ben, možda je imao i bolje opcije od šuta u tom trenutku.

Ostalo je 2:1 u korist domaćina, zaslužena pobeda, ali samo zahvaljujući dobrom drugom poluvremenu.

Solidna priprema za meč u Salcburgu, sada Zvezda u potpunosti može da se okrene tom duelu.




Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 26.08.2018
11:34

Ne samo za crveni karton Terziću i još par žutih Jovančiću i Saviću nego je Grujić krao za zvezdicu i kornere i aute. Terzić koji je srušio protivnika s leđa na ivici šesnaesterca koji ima otvoren put da da gol i koji je sam u odbrani na 4 igrača Čukaričkog srušio igrača s loptom i sprečio gotovo siguran gol nije dobio nijedan žuti karton. Da ne pričamo što je živi zid zvezdice postavio na 6m od lopte, što je prvo poluvreme bez ijedne izmene u njemu produžio za 2 minuta (0:0), a drugo za 3 minuta sa čak 6 izmena (2:1). I Čukarički su pokrali.

avatar
deki trbic
Sunday, 26.08.2018
11:20

TAJ DIPLOMSKI IMA DA PADNU!!! MORAJU NAVIJACI ZVEZDE DA BUDU REALNI I KAZU NISMO DORASLI ZA GRUPNU FAZU LS, NEMAMO EKIPU NI ZA GRUPNU FAZU LE!!!

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 25.08.2018
23:59

Важна победа због бодова и због самопоуздања пред Салцбург.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 25.08.2018
23:02

Polozila ispit kao iz rukava Zvezdina druga postava, Salcburg Red Buls nece mirno da spava.

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 25.08.2018
22:27

Rutinski sa drugim timom. Tako to radi sampion Srbije.

avatar
Bianconeri Belgrado
Saturday, 25.08.2018
22:52

U taj drugi tim spadaju Borjan,Savic,Jovicic,pa i Ben,Kafu koji su usli s klupe i pokrenuli igru?! I Partizan je igrao sa 50 posto drugim timom zadnjih utakmica samo to niko ne pominje,ne zanosite se previse.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 26.08.2018
12:15

Tvoj Partizan je slucajno dobro igrao protiv turaka.Nemoj ni slucajno da se nadas prolasku.To je nemoguce.Da je igrao 50 posto igraca pobedio bi ih svako ko zeli.Ma, ko takve gluposti da pominje.Shvati da ste jako losi i tako nebitni za javnost,neinteresantni,pola lige je bolja od vas.Dace Bog,valjda ce nekada biti bolje.Vi se ipak nadajte.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.08.2018
10:48

Samo prati Zvezdu jer lepo je biti medju najboljima..

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 26.08.2018
03:44

Avgust, a vec -8, sta li ce u decembru biti..:

avatar
NAJVECI IKADA
Sunday, 26.08.2018
00:51

Vi ste u rangu sa Cukarickim i Napretkom,cak je i Radnicki ispred vas tako da...

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 26.08.2018
00:32

Zasto bi na nasim vestima neko pominjao krs tim pertizana?