Zvezda - Potvrđena loša vest, ovo je Milojevićevih 21

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.09.2019.
11:05
Izvor: Sportske.net

Neočekivani problemi, Zvezdin šef struke večeras mora da nađe rešenje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Zvezdina ekspedicija otputovala je ovog prepodneva u Minhen, gde će sutra od 21 čas na ''Alijanc Areni'' odmeriti snage sa domaćim Bajernom u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Kako smo jutros već preneli, levi bek Milan Rodić je u meču protiv Inđije u subotu doživeo povredu zbog koje neće moći da nastupi u Minhenu i to je ubrzo i potvrđeno, jer na spisku putnika u Nemačku nema Rodićevog imena.

Osim njega, trener Vladan Milojević ne može da računa ni na napadača Tomanea zbog isključenja protiv Jang bojsa, a ono što bi mogla da bude dobra vest jeste to što je među putnicima Marko Gobeljić, koji je prethodnih dana takođe imao problema sa povredom, ali očigledno još uvek ima šanse da on sutra istrči na teren u Minhenu.

Milojević je u Minhen poveo ukupno 21 igrača, od kojih su trojica golmani, a na spisku se nalaze:

Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Marko Gobeljić, Santana Žander, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Dušan Jovančič, Hose Alberto Kanjas, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ Van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov i Ričmond Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 17.09.2019
15:58

Ljudi ne zanosite se, kakav rezultat bre od '91, pa tada maltene celu reprezentaciju smo imali, Prosinecki, Savicevic, Pancev, Belodedic, Sabanadzovic, Binic, Najdoski, ...... a ovo danas, jedino Marin odskoci, mozda Mateo i ovaj La Para koji su solidni, a ostalo...., pa ne mozes od Ivanica, Jovancica, Kanjasa, Gobelje, da ocekujes da naprave neku senzaciju tamo, za mene i neresen rezultat je prava senzacija a kamoli ako Bog da neka pobeda, ih. Nego, izostanak Rodica bice bas veliki hendikep za ovu jadnu ekipu koju imamo za tamicenje u LS, pa onaj Zander meni izgleda kao nezainteresovan i ne ozbiljan za odbranu, posebno za LS, nek nam Bog pomaze, a jos gore stojimo na desnoj strani, pa protiv Indjije Degenek je igrao uzasno kao desni, svaki njihov napad je isao desnom stranom, jedino ako Mateo pomaze i to konstantno u odbrani inace, bice tesko, a i levo nista bolje, znaci definitivno mi nemamo ni levog ni desnog krstenog beka, kako bi nam Tosic i Basta legli ufff, e tad bi stvarno izgledali ozbiljnije. Sta je tu je, nemamo vremena za bilo kakvu promenu, zato podrska, glava gore, ozbiljno, borbeno, i na kraju kakav god rezultat bio, nema razocarenja, ipak smo daleko od krema Evrope, i to svi iskreni Zvezdasi znaju. Srecno moja Zvezdo!

avatar
Tuesday, 17.09.2019
14:25

Tvrdim i dalje da tamo nemamo šta da tražimo. Ali bi me radovalo da vidim Zvezdinu igru kao što je to bilo protiv Liverpula i PSŽa u Beogradu i protiv Napolija u Italiji, gde se videlo, da ni oni najveći i najbogatiji nisu nedodirljivi i da Zvezda na momente može ravnopravno sa njima da igra! SAMO BEZ RESPEKTA I HRABRO! Pa šta bude!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 17.09.2019
12:40

Nije to ni bitno toliko...Bajern je Bajern. i sa Rodicem bi bilo isto. Neka idu momci da uzivaju, bez pritiska, koji god rezultat da bude, ovo je vec veliki uspeh.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 17.09.2019
12:00

Neka se ponovi rezultat iz 1991.godine. Napred Zvezdo,napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore, sa nama se moze sve.

avatar
Mads87
Tuesday, 17.09.2019
11:37

Bez rodica ima da duva po levom boku :)

avatar
Südkurve München
Tuesday, 17.09.2019
11:37

Uzivacu sutra na Alianc Areni