Zvezda preko Bugara do Lige šampiona? Katai: ''Utoliko bolje''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.07.2020.
10:26
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ono što je propustio u prethodnom ''mandatu'', sada silno želi da ostvari.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je, sticajem neuobičajenih okolnosti, ovog leta dobila veliko pojačanje u ofanzivnoj liniji tima - Aleksandra Kataija, koji se vratio iz Amerike posle neočekivanog otkaza u LA Galaksiju.

Ali, iako je tek trebalo da pokaže svoje umeće u LA-u, Katai kao da uopšte ne žali zbog takvog raspleta, jer ima mnogo motiva da ponovo zablista u Crvenoj zvezdi.

Pre svega, želja mu je da sa crveno-belima uradi ono što mu nije uspelo pre nekoliko godina dok je nosio Zvezdin dres, a to je plasman u grupnu fazu jednog od evropskih takmičenja.

''Bilo je priča o povratku i pre, naravno. Zvezda je jedna od najlepših stvari u mom životu, tu sam napravio veliki iskorak u karijeri. Želeo sam da se vratim jednog dana, možda upravo zbog toga što moja generacija nije igrala grupnu fazu UEFA takmičenja.

Sada je pravo vreme i za to, drago mi je ako mogu da pomognem ekipi da nastavimo tamo gde su stali prethodnih sezona'', istakao je Katai, a prenosi ''Žurnal''.

Žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona je 9. avgusta, verujemo da Zvezda tu neće imati problema koga god da izvuče, a Katai se ne plaši ni mnogo jačih rivala u narednim rundama. Jedan od potencijalnih protivnika koga se Katai nerado seća je bugarski Ludogorec, koji je pre četiri godine eliminisao Zvezdu, ali ne bi imao ništa protiv ni da se ponovo sretnu.
-
Baner 11
-
''Ko god bio protivnik u kvalifikacijama, daćemo maksimum da pobedimo. Rekao sam već da mi je žao što moja generacija nije igrala evropsko takmičenje tokom jeseni. U Zvezdi su očekivanja najveća moguća, tako će biti i ove sezone. Iskreno, ne razmišljam o Ludogorecu.

Bitno je da se mi nađemo u grupnoj fazi UEFA takmičenja, a ako na tom putu eliminišemo Ludogorec tim bolje. Naši navijači trebalo bi da znaju da neće biti ni malo lako da ostvarimo ciljeve, ali radimo da bismo uspeli'', zaključio je Katai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 19.07.2020
13:26
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 19.07.2020
12:15

Aleksandar Veliki.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 19.07.2020
12:01

Nije igrala jer ni sudije nisu uspele da vas uguraju, setimo se neopravdanog zutog kartona igracu Ludogoreca zbog kojeg je iskljucen jos u prvom poluvremenu, ali ni to nije pomogle, ove posle su sudije konstantno gurale od Krasnodara preko Spartaksa i Spartaka do Salcburga i Jang Bojsa. Sva 3 ulaska zahvaljujuci direktnim sudijskim greskama.

avatar
zvezdas2019
Sunday, 19.07.2020
21:13

Služi te pamćenje!

avatar
babaroga
Monday, 20.07.2020
15:50

Kolko si puta video pobedu svog tima u Ligi Šampiona? :D