Zvezda pronašla još jedno pojačanje u Prvoj ligi?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.05.2019.
12:00
Izvor: Sportske.net

Angažovala je Crvena zvezda prethodne zime jednog od najefikasnijih napadača Prve lige Srbije, a izgleda da je u istom rangu takmičenja pronašla još jedno potencijalno pojačanje.

FK Trayal
FK Trayal

Povezane vesti

Da u Prvoj ligi Srbije postoji veliki broj kvalitetnih igrača i momaka koji imaju ozbiljan potencijal pokazalo se krajem prošle godine kada je aktuelni šampion doveo igrača iz drugog ranga takmičenja.

Crvena zvezda je sa tadašnjim napadačem Zlatibora Dejanom Vidićem dogovorila saradnju na tri i po godine i odmah ga prosledila Zemunu na šestomesečnu pozajmicu.

Da su crveno-beli nastavili sa praksom praćenja kvalitetnih pojedinaca u Prvoj ligi Srbije svedoče i saznanja do kojih je došao "Mozzartsport".

Pomenuti portal preneo je danas da je Zvezdina skaut služba dala pozitivnu ocenu ofanzivnom vezisti Trajala iz Kruševca koji je zimus stigao u redove novajlije u ligi kao slobodan igrač.

Reč je o internacionalcu iz Gambije Usmanu Marongu (19) koji će krajem juna napuniti 20 godina, a koji je u tekućoj sezoni odigrao 14 utakmica za Trajal i postigao 6 golova uz 3 asistencije.

Mladog vezistu odlikuju brzina, zavidna tehnika i dobar šut, a sve to je demonstrirao tokom prolećnog dela sezone u dresu "Gumara" sa kojima je obezbedio opstanak u Prvoj ligi Srbije nekoliko kola pre kraja plej-auta.

Priliku da Maronga poslednji put ove sezone vide na delu navijači Crvene zvezde imaće u nedelju od 16 časova kada Trajal dočekuje OFK Bečej 1918.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 02.05.2019
23:52

Definitivno ko radi taj gresi, ako nasa uprava misli da je to ok,, drzimo palceve, gledao sam nesto na Youtube, mislim da je brz, ali ako je stvarno 19 god, onda zasto da ne. Meni licno ove godine smeta odbrana, nema te tecnosti, sigurnosti, rutine, borbenosti pa i uigranosti kao prosle god. Ljudi, gardisti totalno izgubljeni, pa meni je Stojkovic u derbiju bio medju najgorima, Milunovic mi izgleda opusteno brale, bez obzira protiv koga igrali, ili da li vodimo 5 0 ili 1 0, znaci toalno bez krvi, emocija ko da ga silom teramo da igra za nas. Savic je ok, ne znam, mozda gresim, meni odbrana deluje bas neozbiljo. Sredina ok, napad isto, nista specijalno ali ok, nije ovaj postojeci tim za neku vecu ulogu u Evropi, pa eto za npr. Marko Marin je za nas velika Zvezda, maestro, ovo ono, cujem i trenere kako pricaju za njega i onda se pitam, gde odose nasa liga, isti taj Marin rezerva u Olimpijakosu a oni pa nisu nesto narocito u eliti, ok postujem i ja decka, igra u Nemackoj, pa u Celsi, svce to stoji. Znaci, hteo sam samo malo da spremam moje Zvezdase da ne ocekuju tamo med i mleko i Bog zna koje rezultate. Mi braco nemamo kvalitet da igramo takkmicarski sa ostalim evropskim timovima. Mi jedino da igramo na neku gustu odbranu, pa da dobijemo neki bod u LS. Srecno mojoj Zvezdi.

avatar
srb
Thursday, 02.05.2019
19:22

Menjajte ljudi zadnju liniju, Stojkovica najuriti sto pre, retko iritantan covek i folirant. Steta sto zauzima mesto nekom mladjem i boljem igracu.

avatar
Interista90
Thursday, 02.05.2019
16:14

Gledao sam ga kod nas u Pazaru pre nekoliko, zaista odlican igrac.

avatar
tomi selbi
Thursday, 02.05.2019
15:04

Ovo je potrebno samo odredjenim funkcionerima, da im ime ne spominjemo, da uzmu lagani kes. Nemojte se posle pitati gde su pare od lige sampiona i zasto nema za plate, posle rekordne sezone.

avatar
Mića86
Thursday, 02.05.2019
12:55

Lov u mutnom! Dejan Vidić se nije dokazao, Odada se nije dokazao! Dakle treba nam potvrđeno ime, afirmisan igrač za Evropu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 02.05.2019
12:19

Ma glupost jer igrac na toj poziciji je sad najmanje potreban Zvezdi.

avatar
k.na.bicikli
Thursday, 02.05.2019
20:09

Da li stvarno mislis da bi nekoga zamenili njegovim dolaskom??

avatar
k.na.bicikli
Thursday, 02.05.2019
20:11

Ovo deluje kao jos jedan pametan potez sportskog direktora..Ne mora da bude nista specijalno igrac, mlad je a cena ce mu samo rasti. Dovoljno je da povremeno ulazi u igru.Zvezda moze samo da dobije.