Zvezda sa "pola gasa" do pobede nad Ridom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.06.2018.
19:46
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli lako izašli na kraj sa austrijskim Ridom u prvoj kontrolnoj utakmici u Vindišgarstenu. Zvezda završila posao u uvodnih petnaest minuta meča.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Lako su izabranici Vladana Milojevića izašli na kraj sa austrijskim Ridom u prvoj kontrolnoj utakmici koju su u ponedeljak odigrali u Vindišgarstenu.

Šampion Srbije slavio je rezultatom 2:0 (2:0) i tako zabeležio drugi trijumf od početka priprema za novu sezonu, a prvi od dolaska u Austriju.

Golove za Crvenu zvezdu postigli su El Fardu Ben i Dejan Meleg u uvodnoj fazi meča, tako da je tim Vladana Milojevića u nastavku rutinski priveo posao kraju, a priliku su dobili i mlađi perspektivni igrači.

Samo 40 sekundi bilo je potrebno El Fardu Benu za prvi gol na utakmici. Reprezentativac Komora iskoristio je lošu postavku odbrane Rida i pre isteka prvog minuta doveo Zvezdu u vođstvo.

Deset minuta kasnije El Fardu Ben dobija loptu u prostor, utrčava u šesnaesterac gde biva oboren, a precizan izvođač najstrože kazne bio je Dejan Meleg koji je tako postigao prvenac u crveno-belom dresu.

Mogla je Zvezda da postigne još koji gol do odlaska na odmor, najbolju priliku propustio je Slavoljub Srnić koji je loše zahvatio loptu na drugoj stativi pa je umesto u nebranjenu mrežu smestio pored gola.

Rid je svoju najbolju priliku na današnjoj utakmici imao posle kontranapada u 39. minutu ali se u toj situaciji istakao Milan Borjan koji je sjajnom intervencijom sačuvao mrežu.

Nastavak meča doneo je istu sliku, Crvena zvezda je kontrolisala dešavanja na terenu, stvarala prilike, ali promene rezultata nije bilo.

Narednu utakmicu u sklopu priprema u Austriji Crvena zvezda će imati protiv kiparskog Apolona, a taj meč je zakazan za četvrtak, 28. jun u 17 časova.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Hajdin, Jovičić, Krstičić, Srnić, Meleg, Ben, Pešić;

Igrali su još: Stanković, Terzić, Eraković, Milijaš, Nikolić, Milić, Joveljić i Stojiljković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Raiola
Monday, 25.06.2018
20:32

Al smo se u ovom roku nakupovali domaćih propalih slučajeva iz inostranstva, a pustismo Račića i Adžića.

avatar
Silent
Monday, 25.06.2018
21:51

Ti propali slucajevi ce se razigrati i opariti Zvezdu jer su svi veliki talenti

avatar
Mino Raiola
Tuesday, 26.06.2018
12:53

Daj Bože. Nešto mi se čini da su veći talenti oni koji su otišli u Valensiju i Anderleht.