Zvezda se mučila, pa pronašla dobitnu formulu - "Poker" golova u mreži Javora!

Autor: Ivan Cvetković
subota 27.08.2022.
22:35
Izvor: Sportske.net

Novi trener Crvene zvezde Miloš Milojević debitovao pobedom.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Javor u Beogradu rezultatom 4:1 u osmom kolu Super lige Srbije.

Novi trener "crveno-belih" Miloš Milojević pružio je priliku nekim igračima koji do sada nisu imali veliku minutažu, a nekolicina njih mu je kazano poverenje vratilo dobrom partijom.

Prvi je zapretio Javor kada je Gigić unutar kaznenog prostora gađao preko gola, da bi u 16. minutu Ohi posle dodavanja Mitrovića doveo Zvezdu u vođstvo.

Usledio je potom šok na Marakani, "sevnula" je kontra po desnoj strani i centaršut na koji je Milan Marčić najbolje reagovao i glavom doneo izjednačenje Ivanjičanima u 30. minutu.

Nastavila je Zvezda sa napadima, pretio je i Kangva, na drugoj strani dobru je priliku imao Maričić, ali na odmor se otišlo nerešenim rezultatom.

U nastavku, nešto drugačija slika.

Milojević je pokušao i uspeo u nameri da prodrma svoj tim uvođenjem Aleksandra Kataija, što se na kraju i isplatilo pošto je upravo on bio začetnik akcije iz 74. minuta kada je Gobeljić namestio pogodak Stefanu Mitroviću.

Mnogi na stadionu Rajku Mitić odahnuli su kada je El Fardu Ben pogodio četiri minuta kasnije i tako otklonio svaku dilemu koja se tiče ishoda ovog meča.

Konačan rezultat postavio je Veljko Nikolić sjajnim udarcem sa oko 20-ak metara u 90. minutu meča. Javor je u poslednjim trenucima ostao sa igračem manje pošto je isključen Dukure.

Zvezda je zadržala čelnu poziciju u Super ligi Srbije sa 18 bodova i dve utakmice manje od ostatka lige, dok je Javor osmi sa 11 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke