Zvezda se pohvalila - Azarov u Top 10 najtalentovanijih na svetu na svojoj poziciji!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.01.2023.
19:18
Izvor: Sportske.net

Dok Aleksandar Dragović putuje ka Italiji, Zvezda stavlja akcenat na drugog igrača.

Twitter/FK Crvena zvezda
Twitter/FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Delom i zbog povrede Milana Rodića, Irakli Azarov je ove zime dobio dosta prostora da se nametne treneru Milošu Milojeviću, imao je veliku minutažu na pripremnim utakmicama, a pre toga se, očigledno, nametnuo istraživačkoj grupi u okviru Međunarodnog centra za sportske studije (CIES).

Naime, CIES je Zvezdinog levog beka uvrstio u Top 10 igrača sveta na svojoj poziciji, što je Crvena zvezda večeras obelodanila na društvenim mrežama.

''Posle Stefana Mitrovića, još jedan fudbaler Crvene zvezde se našao na CIES-ovoj listi najtalentovanijih na svetu, a reč je o Irakli Azarovu. Naime, Azarov se našao među 10 najtalentovanijih ofanzivnih levih bekova na svetu.

Odigrao je Azarov devet takmičarskih mečeva za naš klub od kada je u avgustu stigao u redove Zvezde, ali je stigao da pokaže da poseduje veliku brzinu, dobar prvi korak, sjajan dribling i izuzetno precizan centaršut koji je proizvod neverovatne levice.

Kada se pogleda minutaža, broj godina i tržišna cena, što takođe CIES uzima kao parametre, Azarov se nalazi na petom mestu među odabranim društvom vršnjaka iz Lige petica'', saopšteno je večeras iz Crvene zvezde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke