Zvezda se vratila sa Kipra, nove poruke Stankovića i Sanoga

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.01.2020.
22:44
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Srpski šampion okončao prvi deo zimskih priprema.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

U proteklih deset dana pripreme su obavljene na Kipru, gde su crveno-beli juče odigrali i jednu kontrolnu utakmicu sa Arisom iz Limasola i trijumfovali rezultatom 2:0.

Trener Dejan Stanković je za sada prezadovoljan onim što njegovi igrači pokazuju tokom priprema, što je i potvrdio u izjavi za klupsku televiziju i što možete i da vidite u prilogu sa Zvezdinog Instagram naloga. U najkraćem, Stanković uverava da su mu se već za ovih desetak dana, igrači ''uvukli pod kožu''.

Crveno-beli će u Beogradu provesti naredna dva dana, a onda sledi selidba u Tursku na ''brušenje'' forme za prolećni deo sezone.

Biće to prilika i za upoznavanje ekipe sa najnovijim pojačanjem Sanogom, koji je danas i zvanično predstavljen na ''Marakani''. Ipak, novi Zvezdin vezista želeo je još nešto da poruči, što takođe možete da vidite u nastavku.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Wednesday, 22.01.2020
01:38

Mi smo tanki na sredini terena. To je Dejanu Stankoviću jasno. Zato angažman Sanogua ima smisla. A da li je to što Zvezda treba, u kakvoj je formi, videće se.

avatar
Dorotej
Wednesday, 22.01.2020
01:34

Stankoviću Dejane ti si trener ZVEZDE. Ti si čovek koji ima strašnu biografiju, koji niko od tih "perli" neće ni primirisati. I zato ne daj takve izjave. Kakvo zahvaljivanje fudbalerima! Da treniraju to im je posao, zato su za naše uslove fenomenalno plaćeni. Neprijatno mi je da slušam ovo trabunjanje trenera kluba za koji celog života navijam.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 21.01.2020
23:55

Sanogua,prihvatam sa rezervom najviše zato što uzimaju igrače koji nemogu mnogo da pruže.