Zvezda spremila novac, novo milionsko pojačanje na pragu Marakane!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.01.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crveno-beli" jačaju svoje redove pred nastavak sezone.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je na pragu kapitalnog pojačanja.

Sportski žurnal prenosi da će "crveno-bele" uskoro pojačati fudbaler Lećea Filipo Falko.

Beogradski klub će, tvrdi isti izvor, isplatiti italijanskom klubu 1.200.000 evra uz eventualne bonuse koji će ukoliko se ostvare vredeti 300.000 evra.

Postoji mogućnost da se u čitav posao koji je pred realizacijom ubace i procenti od naredne prodaje.

Falko je bio predmet rasprave u Lećeu zbog toga što je odbio da igra utakmicu sa Empolijem iz protesta zbog toga što ga klub još uvek nije pustio.

"Umoran sam od priče o Falku. Nije se pojavio na utakmici koja nam je bila mnogo bitna, to je ozbiljan prekršaj pogotovo ako igrač odrastao u Lećeu i prošao naše mlađe kategorije. Znamo šta bi trebalo da činimo, iako nam se nije svidelo njegovo ponašanje", rekao je predsednik Lećea Stići Damijani.

Za momka koji će 11. februara napuniti 29 godina zainteresovao se i Sasuolo, ali je član Serije A više voljan da ga pozajmi sa opcijom otkupa do kraja sezone.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Tuesday, 26.01.2021
09:28

Da nude milion za Ederu ne bih ništa rekao, ali ovo je ludost... Za igrača od 29 godina dati milion i još barem toliko na platu(ugovor vjerojatno ide na 2 godine) i pored iskustva sa Garsijom je čista ludost... Za Matea smo nešto i izvukli zbog godina, a ovoga se nećemo riješiti dok ne uzme i zadnju paru kao i Žander...