Zvezda - Stanković pojačao konkurenciju, dva nova imena na pripremama!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.05.2020.
23:05
Izvor: Sportske.net

Nastavak već započete strategije.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Od dolaska na klupu Crvene zvezde protekle zime, Dejan Stanković je brzo napravio značajan zaokret u odnosu na prethodni period.

Zahvalio se na saradnji nekolicini stranaca, poput Van la Pare, Žandera, Kanjasa, a priliku je ukazao najtalentovanijim Zvezdinim omladincima, poput Veljka Nikolića, Željka Gavrića, Marka Konatara...

Nažalost, pauza zbog epidemije je usporila njihov razvoj, ali nema sumnje da će Stanković i u završnici sezone imati isto opredeljenje - ukazivanje prilike mladim i talentovanim igračima.

S obzirom da se već najavljuje mogućnost da možda već na leto u slučaju povoljnih ponuda Gavrić ili Nikolić napuste Zvezdu, Stanković je odlučio da prvom timu priključi još dvojicu Zvezdinih omladinaca.

U pitanju su napadač Ilija Babić i levi bek Uroš Blagojević (obojica 2002. godište) koji od danas treniraju sa prvim timom.

''Iako suočeni sa novim režimom rada i principima, bilo je uočljivo da su se omladinci Ilija Babić i Uroš Blagojević potrudili da ostave dobar utisak. Crvena zvezda je i ovim potezom pokazala da vodi računa o svojim talentima i da ulaže u budućnost'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.
-
Baner live stream
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 07.05.2020
15:00

Dobra vest. Mladi igrači su na pozicijama, koje nam nisu dobro pokrivene.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 07.05.2020
11:49

Zna Deki Stankovic koja skola fudbala stvara najbolje igrace u Srbiji i sirem regionu.