Zvezda - Stiže i pojačanje iz Reala!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2016.
10:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Finiš je zimskog prelaznog roka, narednih dana će na Marakani biti dosta aktivnosti po pitanju promocije pojačanja. Stigao je David Babunski iz Barselone, da li će za njim i mladi Realov igrač?

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Kako smo i objavljivali prethodnih dana, doskorašnji vezista Barseloninog B tima, David Babunski, je novi fudbaler Crvene zvezde.

On je u ponedeljak uveče doputovao u Beograd i sada svi očekuju njegovo zvanično predstavljanje.

A u iščekivanju tog događaja, 21-godišnji fudbaler je u izjavi ''Novostima'' naglasio da u Zvezdi neće glumiti ''zvezdu'' zbog toga što dolazi iz slavne Barselone, već da će davati maksimom da se izbori za svoje mesto u timu.

''Krećem od početka, znam da posedujem kvalitet, kao i volju, želju da uspem na Marakani. Međutim, moraću sve da dokažem na terenu'', izjavio je Babunski.

On tvrdi da je finički spreman, s obzirom da je pre dve nedelje odigrao poslednji meč u Barsinom dresu. Zvezda će biti veliki izazov za njega, s obzirom da će dobiti priliku da se konačno dokaže i na velikoj sceni, možda čak i u Ligi šampiona.

''Postojale su ponude iz Španije, Belgije i Holandije. Sve sam satavio na tas i izabrao Zvezdu, jer verujem da je to pravi klub za dokazivanje. Hoću da igram top fudbal, Zvezda ima najviše ciljeve, želi u Ligu šampiona i tu su se naše ambicije poklopile'', objašnjava Babunski.

Dakle, sa Davidom Babunskim je klub sa Marakane završio posao, a mladi fudbaler otkriva da bi i njegov dve godine mlađi brat Dorijan uskoro mogao da mu se pridruži.

Kao što znate, Dorijan je član Reala, ali trenutno nastupa za trećeligaša Fuenlabradu.

''Šanse su velike, ostali su neki detalji, ali za nas bi bilo sjajno da i Dorijan dođe jer bismo prvi put u nekom klubu igrali zajedno'', poručio je David Babunski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ja opet Ja
Wednesday, 27.01.2016
18:09

Je l on dosao za stalno ili samo na pozajmicu?

avatar
Raúl González
Wednesday, 27.01.2016
19:55

Za stalno. Raskinuo je ugovor sa Barselonom.

avatar
Football Matches
Wednesday, 27.01.2016
16:49

следећи долази из Бајерна

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 27.01.2016
16:17

Transferi evropskog nivoa izmedju klubova koji su ostavili neki trag u Evropi. Prvo iz Zvezde u Liverpul, pa onda iz Barselone u Zvezdu i na kraju iz Reala u Zvezdu. Stvarno je lepo biti Zvezdas i deo evropske elite.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 27.01.2016
17:15

Pa dobro budi realan, transferi iz Barselone b i Fuenlabrade za 0 din nisu isto kao i transferi iz Reala ili Barselone ali svakako da je rec o talentovanim momcima za koje se nadam da ce biti u Zvezdi i da ce dokazati svoj talenat...

avatar
jv
Wednesday, 27.01.2016
13:57

Sve je ovo lepo, ali nama treba stoper ili dva, ako ide Vukasin.

avatar
Filip Renovcevic
Wednesday, 27.01.2016
15:16

Tri ako ode Vule.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 27.01.2016
17:18

Imamo Lukovica i Pavicevica i izgleda da ce se racunati na Nikolu Jovanovica, i ako Vule i Rendulic odu nama u ovom roku treba bar jedan stoper i na leto jos jedan ili dva, zavisi kako se Nikola pokaze, a treba imati u vidi godine i Pavicevica i Lukovica, i naravno taj koji bi sada dosao mora imati brzinu jer su tu i Slabi i Lukovic i Pavicevic...

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 27.01.2016
12:28

Babunski umesto Jovica? Ja se ne zalim! Sada vise ne mozemo da prodajemo igrace trecim stranama tako da je svaki mladi igrac investicija,pogotovo ako dolaze iz Barse i Reala..

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 27.01.2016
11:39

Ovo bi mogao biti veoma dobar posao ukoliko se klinci nisu uobrazili