Zvezda - Tek je prva utakmica posle pauze, ali Terzić ima mnogo razloga za zadovoljstvo

Autor: Darko Mitrović
subota 16.05.2020.
18:32
Izvor: Sportske.net

Ko je ostavio najbolji utisak danas?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas ''probila led'', odigrali su crveno-beli prvu utakmucu posle duge pauze zbog pandemije, a rival ekipi Dejana Stankovića bila je omladinska ekipa Crvene zvezde.


Veoma zadovoljni mogu da budu i u upravi Crvene zvezde, s obzirom da je generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno najavio skori transfer nekog od najmlađih prvotimaca, poput Petrovića, Gavrića, Veljka Nikolića.

Upravo su oni danas zablistali i pokazali da ih pauza nije poremetila.

Njegoš Petrović je nastavio niz evrogolova ovog proleća, ko zna koliko bi ih još bilo da nije došlo do prekida sezone, a bez obzira što danas nije bila zvanična utakmica, nema sumnje da će se i ovaj njegov projektil dugo ''vrteti'' na YouTube kanalima.
-
Bundesliga

Željko Gavrić je bio najzapaženiji akter tokom prvog poluvremena. Gotovo svaka Zvezdina akcija težila je ka levoj strani, gde je Gavrić pravio mnogo problema svojim mlađim kolegama, a malo je nedostajalo da posle jednog majstorskog driblinga postigne i gol, ali je lopta pogodila stativu.

I Veljko Nikolić je bio među najboljima danas, vukao je sve konce na sredini terena i današnji meč je odličan uvod u završnicu sezone, gde bi ovaj Zvezdin triling tek mogao da zablista punim sjajem, a ako tako bude, ne sumnjamo da će na ''Marakanu'' tokom leta stizati brojne primamljive ponude.

Da u Zvezdi budu još zadovoljniji, i među omladincima ima mnogo talentovanih igrača, koji jedva čekaju priliku da krenu stopama Nikolića i Gavrića, koji su zimus prekomandovani i odmah su se nametnuli kao lideri Stankovićeve ekipe.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Sunday, 17.05.2020
12:47

"Veoma zadovoljni mogu da budu i u upravi Crvene zvezde, s obzirom da je generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno najavio skori transfer nekog od najmlađih prvotimaca, poput Petrovića, Gavrića, Veljka Nikolića."

Pa ko je ovde lud???
Zadovoljan moze biti samo Terzic jer ce uzeti dobar procenat, a klub ce dobiti sicu.
Mali Gavric ce biti sila, ako grobari mogu da cene malog Stevanovica milionski, i daju mu sansu - a ubedjen sam da ce ga sacuvati dok mu cena ne poraste, onda se ja pitam dokle vise Terza prodajes decu za sicu?

Istrpi ga malo (i ostale klince) i svi ce vredeti dvocifren broj miliona.

Ovo je sramota i na put ovome se mora stati!!!

Ako posle 3 godine evrope za redom ti nemas para, onda podnesi ostavku jer si ih potrosio na promasene investicije iz inostranstva.

STOP PRODAJI NASE DECE ZA MALE PARE, I PUNJENJE SVOJIH DZEPOVA OD PROCENATA!!!

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 17.05.2020
08:27

Zadovoljan je sto ce moci da proda nase najbolje omladince i na njihova mesta da dovede evropski skart.