Zvezda u 2019. - Šta ''delije'' mogu da očekuju?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.12.2018.
17:57
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Godina na izmaku ostaće upamćena kao jedna od najuspešnijih u Zvezdinoj istoriji, šta crveno-beli spremaju za sledeću?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su impresivan učinak u 2018. godini, a posle osvajanja šampionske titule, sve je krunisano istorijskim plasmanom u Ligu šampiona, gde je savladan Liverpul sa 2:0, a protiv Napolija je osvojen bod na ''Marakani'' (0:0).

Jesenji deo Superlige crveno-beli su završili ubedljivo na prvom mestu i bilo bi pravo čudo da na proleće ne osvoje novu titulu prvaka.

O ambicijama u 2019. za ''Novosti'' je govorio kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić, koji je jasno poručio navijačima šta mogu da očekuju od ekipe Vladana Milojevića. Ako bude sve kako je najavio, Zvezdinim rivalima u Superligi neće ostati ''ni mrvice''.

''Ova 2018. godina bila je kao iz snova, svaki 'delija' treba da bude ponosan na ovo što smo postigli.

Naši navijači mogu da očekuju još uspešniju 2019. Pravi zvezdaši sa mnogo optimizma treba da uđu u novu godinu. Naši ciljevi su poznati, dupla kruna, a potom i novi napad na Ligu šampiona.

Svi smo videli kako izgleda igrati u elitnom takmičenju i koliko su ljudi srećni kada se Zvezda nadmeće sa najboljim evropskim ekipama. Želimo da im priredimo reprizu, da opet uživaju'', izjavio je Savić.

On izražava zadovoljstvo i što je Zvezda na trijumfalan način završila jesenji deo sezone, u teškim zimskim uslovima protiv Čukaričkog, pa je ekipa srpskog šampiona prezadovoljna otišla na zasluženi odmor.

''Naravno, još ništa nije gotovo, ali zadovoljni smo što imamo veliku prednost u odnosu na najbliže konkurente, Radnički i Partizan. Obećavamo još bolje igre na proleće.

Ova ekipa može samo da napreduje.  Stekli smo veliko iskustvo i to će nam mnogo značiti u sledećoj godini'', zaključio je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke