Zvezda u laganom ritmu protiv Rada, ali opet sporni penali...

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.10.2019.
21:56
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda zaslužila pobedu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde je uspela da savlada Rad na svom terenu sa 3:1 (2:0).

Počelo je golom Milana Pavkova, bila je to prva ozbiljna šansa Crvene zvezde kada je Tomane izbio ispred golmana gostiju, šutirao, a onda se lopta odbila do Pavkova koji je sjajnim udarcem pogodio za 1:0.

Ekipa Crvene zvezde je imala inicijativu, ali nije stvorila previše šansi, ako izuzmemo udarac Pavkova i šansu Garsije.

U 39. minutu situacija o kojoj će se pričati, Rodić pada nakon nepostojećeg kontakta sa golmanom Markovićem, sudija pokazuje na belu tačku, a Marko Marin je siguran za 2:0.

Rad je uspeo da smanji rezultat u 65. minutu, Živković je uspeo da pošalje loptu Bjedovu, ovaj je zaobišao Popovića koji pravi faul, sudija je ponovo pokazao na belu tačku. Ponovo sumnjiva odluka, izgleda da Popović nije dotakao fudbalera Rada.

Siguran izvođač Perendija, nekadašnji fudbaler Partizana i Teleoptika, mini-drama se naslućivala na "Marakani".

Van La Para je svojim ulaskom prodrmao ekipu, imao je šansu u 73. minutu da poveća prednost, ali nije on to učinio. Učinio je to Marko Gobeljić.

Bek Crvene zvezde i naše reprezentacije je ušao u šansu nakon dodavanja Marina, poslao loptu u dalji ugao golmana za konačnih 3:1.

I do kraja meča par šansi za Zvezdu, Pavkov i Garsija su mogli da dodatno povećaju prednost, ali nisu uspeli u tome.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 19.10.2019
13:19

Колико је дискутабилан пенал за Звезду толико је и онај за Рад.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 19.10.2019
12:03
avatar
Čeki
Saturday, 19.10.2019
02:39

Ovo vec postaje sumnjivo jako. Koliko god da sam Zvezdas, ne mogu da se ne otmem utisku da se ovde, u stvari, radi o nekim kladionicarskim radnjama tako da kazem. Ovde neko uzima ozbiljne novce i nema to veze sa politikom, nego ovim gorepomenutim (mafija, uzimanje oara, pranje novca i sl.).

avatar
Tommy_Shelby
Saturday, 19.10.2019
00:51

Ma ne Palermo ljudi,zvezdu bre.

avatar
Monte_Kristo
Saturday, 19.10.2019
00:15

Pa pogledajte penal Rada,isto nije bilo kontakta igraca i golmana pa je svirao,kao kod penala Zvezde,al naravno vi samo greske u korist Zvezde primetite,zmurite kad je ZVezda ostecena kao kod cistog gola u derbiju,smesni ste,ostaje vam samo da kukate,jer igru nemate!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 18.10.2019
23:55

Bila je to jos jedna utakmica u kojoj je Zvezda opet vise ostecen a od svog rivala.

avatar
svojnasvome
Friday, 18.10.2019
23:44

Kakav lagani ritam, pa ne znaju bolje bre. Sistem ih drzi imace imali bi prilicno bodova manje no sto imaju

avatar
Mani2
Friday, 18.10.2019
22:39

Sasvim normalno.Tako se uzima titula.Jalov klub se pogura penalima.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 18.10.2019
23:58

Penal je dosudjen kod rezultata 1:0 za Zvezdu pa ne znam o kakvom guranju ti pricas, mozda o svom guranju nosa tamo gde mu nije mesto.Tako se troluje na vestima o Zvezdi, ali samo nastavi jer mnogo si nam talican.

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
10:02

Nisu oni jalovi, veoma su trudni vec cetiri nedelje Hahaha marin kaze da nije bitno kako i na koji nacin su dosli do pobede nad radom, okrecu se Totenhemu:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 18.10.2019
22:09

Štoper Rada Jagodić koji je bio najbolji protiv Partizana iz neobjašnjivih razloga nije igrao protiv zvezde, a umesto njega je uskočio Nikolić, inače ponikao u Brodarcu i igrao za Brodarac. I gle čuda Pavkov prolazi pored njega, ulazi u šansu i onda u nastavku akcije prati Tomaneov šut na prazan gol koji mu prolazi pored glave, a onda aplaudira. Zatim mu se Rodić ubacuje u prostor koji je trebao da pokrije, a opet ga nije nigde bilo, pa mu Pankov šutira glavom, pa na kraju i Van Lapara ulazi u stopostotnu šansu. Golman Rada Marković koji je novopečeni reprezentivac U21 Srbija ispucava loptu u noge zvezdi, baca rukom loptu tamo gde nema nijednog Radovog igrača već samo zvezdinih, istrčava kad ne treba, napucava upravo Nikolića koji se ne sklanja i slobodno mogu reći promašuju autogol, međutim tu je sudija da dosudi još jedan zvezdanaesterac umesto da dosudi indirekt za Rad i pokaže žuti Rodiću za simuliranje. U 56' Rodić zbog povlačenja dobija zapravo drugi žuti i crveni karton pa bi Rad i bez golmana i bez levog štopera protiv zvezde imao 1:1 i igrača više. Međutim tu je i trener da izmeni jednog od najboljih u Radu - Ilića i ubaci Kasalicu koji naravno ostavlja Gobeljića samog nekoliko puta i eto jednom možda i uz pomoć ruke daje gol golmanu koji se baca tek koliko da se baci, ali nebitno je i da ga je rukom dao, dao bi ga sledeći put jer je do kraja utakmice bio sam. Tako su golman Rada Marković, štoper Rada Nikolić, rezervista Kasalica i sudija Maksimović pobedili 9 igrača Rada plus rezervistu Riznića. Tako je zvezda nakon golova javoru, radničkom, mladosti, spartaka, vojvodini, voždovcu i radu dala golove sami sa po dvojica sa peterca, sami po dvojica sa penala, sami po dvojica na drugoj stativi, po sredini gola, da golman ne pruža ruke ili asistira rukom ili čak i glavom. Hvala čudima nebeskim što ne navijam za ovakav klub koji na 11 utakmica ne može da da regularan gol, koji nema nijedan bod i koji ima realnih -10 zbog komentarisanja suđenja Mijailovića, Terzića, Mrkele, Borjana i Degeneka, inače bi morao da se odreknem takvog kluba, hvala čudima nebeskim i što navijam za totalnu suprotnost ovome što je crvenA zVezda!

avatar
Man united
Saturday, 19.10.2019
09:13

Тај Николић је стандардни првотимац Рада, незналицо. Само шириш лажи и трујеш овде без предаха

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 19.10.2019
13:22

Ја искрено жалим ових пет ликова који су теби дали плус за твоје умишљено плакање и кукање.

avatar
paok
Friday, 18.10.2019
22:06

Zvezda jeste bolja to nije sporno ali jel moguce ovakve penale da dobijaju. Kakve to sudije sude kod nas, ne postoji ni jedna ekipa na svetu koja ima penal po mecu

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 18.10.2019
23:59

A kakav penal je dosudjen za Rad i da li je bio penal nad Markom Marinom koji nije dosudjen. Sudije su na ovoj utakmici pomagale, ali ne Zvezdi, nego Radu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 19.10.2019
00:46

Na osnovu čega je zvezda bolja? Kako može neko da tvrdi da je zvezda bolja ukoliko ne postoji prekršaj za Rad na zvezdinoj polovini. Pa 3 puta Gobeljić rukama vuče i gura u visini šesnaesterca, samo to su 3 skraćena kornera za Rad. Radi poređenja zvezda je izvela samo 1 korner za poluvreme. Rad je stvorio 3 šanse u prvom poluvremenu koje nisu realizovali zbog nepreciznog šuta, promašaja lopte glavom i lošeg prijema lopte, ali su ih stvorili iz igre. Kako je zveda dala golove, gde je levi štoper Rada bio kod skoro svih zvezdinih akcija, a slučajno je on ponikao u Brodarcu. Ako je aut za zvezdu na 5 metara od njene korner zastavice ona ga izvodi na 20 metara, ako je na 60 onda ga izvodi na 75 metara, kako bi bilo da je i Radu bilo dozvoljeno da tako iznosi loptu. Veoma bitna stvar je što iz nedosuđenih faulova za Rad zvezda dobija kontranapade iz kojih stvara polušanse i šanse, a u pozicionim napadima protivnik ne sme da ih pipne inače je faul u zoni šuta ili centaršuta. Barselona da igra protiv ovakvog suđenja izgledalo bi da je zvezda bolja. Protiv zvezde u Srbiji jednostavno ekipe ne mogu da pruže maksimum jer moraju da se prilagode načinu kako se zvezdi sudi da ne bi izgubili već u 15 minuta i možda ostali bez kojeg igrača do kraja.

avatar
Dule Djavo
Friday, 18.10.2019
22:01

Kako vas bre nije sramota? Svako kolo po jedan ne postojeci penal... Dokle bre vise. Sekto

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 19.10.2019
00:01

Nema vece sramote, nego kad navijas za bivseg Zvezdinog rivala, a svoj zivot posvetis trolovanju i sirenju partizanskih lazi, zlobe, patoloske mrznje, ljubomore i zavisti na vestima o Zvezdi, ali samo nastavi jer mnogo si nam taliucan.

avatar
Man united
Saturday, 19.10.2019
09:15

Ја бих рекао свако коло по један недосуђени пенал за нас. Ево сад над Марином, а прошло коло над Беном.