Zvezda uzvratila Partizanu - ''sa kamatom''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.05.2020.
16:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Partizan je bio prvi, ali i Zvezda je sačekala svoju priliku.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pre nepunih nedelju dana Partizan se pohvalio posetom ruskog general-majora Mihaila Černišova, šefa delegacije ruskog vojnog i lekarskog tima u Srbiji, koji je klub iz Humske posetio u društvu načelnika generalštaba Vojske Srbije general – majora Petra Cvetkovića.

Danas je uvažene goste imala i Crvena zvezda, ali ne samo generala Černišova, nego i čitav združeni odred Ministarstva odbrane Rusije koji je za vreme Vanrednog stanja dezinfikovao bolnice i druge objekte širom Srbije.

Kako se navodi na klupskom sajtu, gosti iz Rusije posetili su Zvezdin muzej, gde su se ''uverili u veličinu'' našeg najtrofejnijeg kluba i dobili prigodne poklone.

''Velika nam je čast što smo imali priliku da pomognemo srpskom narodu u ovako teškoj situaciji za ceo svet. Borba protiv neprijatelja kao što je korona virus ujedinila je sve nas i to je bio jedini način da iz ove situacije izađemo kao pobednici.

Svi članovi odreda su prvi put posetili Srbiju, ali ako govorimo o sportu kako reprezentativnom, tako i klupskom svi smo upućeni u uspehe koje je Srbija postizala. Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku uživo da se uverimo u veličinu Crvene zvezde i da obiđemo stadion 'Rajko Mitić''', izjavio je general Černišov.
-
Kazino

Poput Partizana, i Zvezda je poklonila generalnu Černišovu dres sa brojem 10, a u ime kluba predsednik Svetozar Mijailović je izrazio zadovoljstvo zbog posete uvaženih gostiju.

''Zahvalio im se na pomoći u ovako teškim i vremenima podsetivši na neraskidivo prijateljstvo dva naroda, napominjući da je u prošlosti i predsednik Rusije Vladimir Putin posetio stadion 'Rajko Mitić', a da je naš generalni sponzor, ruska kompanija Gazprom'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.
-
Foto: crvenazvezdafk.com
Rusi
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Terapeut
Tuesday, 12.05.2020
21:36

Još da dva najveća kluba posete oficiri kineske vojske i onda je cirkus bez efekta, kompletan...

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 12.05.2020
18:54
avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 12.05.2020
23:43

Sve je u našoj državi copy-paste, ali ovaj paste mora da bude bolji. Prvo građani nezadovoljni počnu da mitinguju, lupaju šerpe, SNS ide po krovovima sa nabudženim zvučnicima i bakljama. Zatim opozicija započinje štrajk glađu, a onda kao 10 SNS-ovaca štrajkuje (jedino Martinović uhvaćen kako žvaće nešto). Pa onda se dogodi spontana podrška opoziciji, a onda opet spontano plaćena 1000 dinara po osobi podrška vlasti. A ni ovo nije nešto drugačije. Samo neko malouman može da piše da je nešto što je prvo urađeno, urađeno po nečijem nalogu, a onda drugi put zbog nečije dobre volje...

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 12.05.2020
18:09

Ona posetra partizanu je bila po necijem nalogu, a ova zbog njihove dobre volje. Zivela Srbija i sestra Rusija.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 12.05.2020
18:55

Hahaha....CSKA I PARTIZAN

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 12.05.2020
19:53

Imas li neki dokaz za svoje tvrdnje ?

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 12.05.2020
17:07

Ovo kao i mitinzi i kontramitinzi