Zvezda vraća štopera za samo 250.000 evra?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 08.06.2023.
09:25
Izvor: Sportske.net

Mali ulog, a potencijalno veliki dobitak.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dok se na "Marakani" najavljuju potencijalne "bombe" ovog leta i sklapanje tima za grupnu fazu Lige šampiona po ukusu novog trenera Baraka Bahara, "crveno-beli" bi iz drugog plana u svoje redove mogli da vrate talentovanog štopera.

Kako javlja "Sportski žurnal" sportski direktor Mitar Mrkela i skauting služba šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije prati dešavanja u šampionatu Slovenije, a tamo nastupa i nekadašnji igrač "crveno-belih" Andrej Đurić koji bi mogao da se vrati na "Marakanu".

Đurić je štoper Domžala rođen 2003. godine, a u Sloveniju je otišao iz Crvene zvezde ove zime, uz mogućnost da ga učesnik Lige šampiona vrati u svoje redove uz obeštećenje od 250.000 evra.

Iza sebe mladi reprezentativac Srbije koji je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde ima veoma dobru sezonu u Domžalama za koje je odigrao 31 utakmicu u prvenstvu Slovenije i postiga dva gola izborivši plasman u Ligu konferencija.

Što se ostalih slovenačkih meta tiče, Zvezdi su od ranije zanimljivi mladi 19-godišnji štoper Olimpije iz Ljubljane Marčel Ratnik i najbolji strelac šampionata Slovenije Žan Vipotnik koji je u ovoj sezoni postigao 20 golova u dresu Maribor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke