Zvezda vs Napredak - Da li su gosti oštećeni u finišu?

Autor: Beta Beta
subota 21.03.2015.
21:15
Izvor: Sportske.net, Beta

Ekipa kruševačkog Napretka večeras je na našem najvećem stadionu ostavila odličan utisak, ali zahvaljujući odličnim odbranama Zvezdinog kapitena Predraga Rajkovića nisu ostvarili više od minimalnog poraza. Ipak, u poslednjim sekundama meča, dogodila se i

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Naime, u poslednjem minutu nadoknade vremena, trener Napretka Slavko Matić je burno protestovao kod arbitara, jer je dosudio prekršaj kada su njegovi igrači oduzeli loptu Aleksandru Kovačeviću na sredini terena i krenuli u veoma obećavajuću kontru.

Sudija Brdar je prekinuo tu akciju Kruševljana, i od još jedne stopostotne prilike za Napredak nije bilo ništa. Meč je odmah zatim završen, a Zvezda je osvojila sva tri boda, pobedom od 1-0.

Naravno, ovaj detalj će biti predmet analize narednih dana, a videćemo i da li će Kruševljani uložiti i zvaničan prigovor na suđenje kao što su to učinili prošle nedelje, posle meča sa ekipom Mladosti iz Lučana.

A posle meča, trener Napretka Slavko Matić rekao je da je nezadovoljan rezultatom, ali ne i igrom svojih fudbalera.

"Došli smo da se nadigravamo sa Zvezdom, mislili smo da možemo da napravimo iznenađenje i malo nam je falilo. Čestitam svojim igračima, publika je mogla da uživa u igri dva protivnika koja su se nadigravala. Ne mogu biti zadovoljan zbog izgubljenih bodova, ali okrećemo se narednim izazovima", rekao je Matić.

Napredak će u sledećem kolu na svom terenu dočekati Jagodinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke