Zvezda zakazala jedanaestu promociju

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.07.2017.
22:13
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak će predstaviti jedanaesto pojačanje u letnjem prelaznom roku.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sportski direktor vicešampiona Srbije Mitar Mrkela najavio je da će crveno-beli od ponedeljka biti jači za još jednog pojedinca što je danas zvanično i potvrđeno.

Mediji su pozvani da u ponedeljak od 14 časova prisustvuju promociji novog pojačanja, a nema nikakve dileme da se radi o Milanu Borjanu.

Bivši golman Rada i Radničkog iz Niša stiže u Zvezdu kao zamena za Filipa Manojlovića koji je u subotu ozvaničio saradnju sa španskim Hetafeom.

Milan Borjan je tokom vikenda utanačio detalje dvogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom koji je elektronskim putem potpisao i tako potvrdio da će u narednoj sezoni braniti mrežu crveno-belih.

Pre Milana Borjana u Zvezdu su stigli Marko Gobeljić, Filip Stojković, Vujadin Savić, Rikardinjo, Srđan Babić, Ze Markos, Milan Rodić, Branko Jovičić, Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić, dok je Ričmond Boaći nakon bankrota Latine postao slobodan igrač i potpisao ugovor sa Zvezdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hypation
Monday, 24.07.2017
11:32

Treba jos desni bek, stoper, jos jedan zadnji vezni, jedan visok napadac, kreator igre kao zamena za Kangu i rezervni golman.

avatar
svojnasvome
Sunday, 23.07.2017
22:25

Idemooooo....ima jos vise od mesec dana za prelazni....jos toliko pa ce valjda od 20 tak ubosti 3 do 4