Zvezdaši dali sud - Zeleni Deki, ko će peške do stadiona? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.06.2020.
22:15
Izvor: Sportske.net

Ekipa Crvene zvezde ponovo nije pobedila Partizan.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je ove godine osvojila titulu prvaka Srbije, ali je ponovo zakazala u Kupu i ono što još više boli navijače ovog kluba jeste činjenica da nisu pobedili Partizan ni iz trećeg pokušaja ove sezone.

Ekipa Dejana Stankovića danas ponovo nije postigla gol Partizanu, primila je jedan, a mogla je još više posebno u poslednjim minutima utakmice.

Navijači su, naravno, očajni, što se može videti i iz njihovih analiza utakmice.

Evo nekih tvitova nakon meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
no name
Thursday, 11.06.2020
08:20

Nemojte samo Stankovica prozivati ovi igraci su presli svoj limit a mladi jos se nedovoljno koriste a ne samo protiv Radnika sto nije merilo.Sve sto je prodato vredelo je a ovi ne mogu biti prodati,za ovu ligu samo mladi su dovoljni bar ce da ginu za svaku loptu.Pozdrav od starog Zvezdasa ali realnog bar tako mislim

avatar
Goran Dundalk ????????????
Thursday, 11.06.2020
04:48

Ma uzas su svi... Onaj Milunovic vec u 5 minutu ima dva ozbiljna prekrsaja, sklon je dobijanju nepotrebnih kartona. Boaci kao da nije igrao 15 godina fudbal, ne zna dje se nalazi, ne zna da trci. Onaj klankuta Sadik, sa svoja 2 metra i 50 kg ih dribla kao da je jbni Ronaldinjo, oni bre njega ne mogu da zaustave, svi su ziva prevara od igraca.

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 10.06.2020
23:46

Cestitam Partizanu, zasluzena pobeda, jedino nisam razumeo da od 73 do 90 minuta aktivno se igralo 4 minuta! Znaci strasno, na sto ovo vise lici? Partizan, kvalitetniji, ljudi. pa njima Suma je rezervni igrac a mi nemamo taj kvalitet u prvih jedanaest. Verujte, da imam osecaj da u ZVezdi nije imao ko da daje gol. Dosta bre vise sa napadima na Dekija, ne moze se fudbal igrati sa Boacijem, Vukanom, Benom, Milunom, Rodicem, Gobeljom, pa i Degenekom, Pazite, Partizan ima Natha, Sumu, Sadika, koji znaju loptom brate, a nadjite mi jednog igraca u Zvezdi koji zna loptom sem Ivanica, naravno, da se razumemo, necu za Petrovica, Gavrica, Nikolica pa i onog 17 godisnjaka da kazem bilo sta, momci su mladi itreba vreme da se kale. Jos jedna stvar, ja se nadam da je Dekiju jasno da nema igrace a nema ni tim, i ovo sve treba da se proda za sicu ako je moguce. Meni trenutno izgleda da jedino Ivanic zna sa loptom, ostali zaista nisu za Zvezdu. Partizanu zaista ne valja markec, uzasno los, i ona boranija u odbrani ali i takva kakva je bolja je od nase, ruku na srce.
E ovo je razlog zasto gubimo u Evropi po 5, 6 razlike, zato sto nemamo dobre igrace. pozdrav a Partizanu mnog srece u Finalu.

avatar
Dorotej
Wednesday, 10.06.2020
22:26

Stankoviću Dejane sedi kec.

avatar
gaja
Wednesday, 10.06.2020
22:20

...pa valjda se kaže izgubila....a ne nije ponovo pobedila....sutra će čak da b*de i žal za propuštenom pobedom...hbg