Zvezdi stiže 20 posto od transfera njenog bivšeg golmana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.08.2022.
10:40
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Kažu da ''para na paru ide''.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvenoj zvezdi se u narednih godinu dana ''smeši'' rekordna zarada od učešća u Ligi šampiona, ali na to će se nadovezati i zarada od transfera, pa na ''Marakani'' ne bi trebalo da brinu kada je u pitanju finansijska stabilnost kluba.

Dodatnu zaradu ovih dana Zvezda bi trebalo da ostvari i od najavljenog transfera golmana kragujevačkog Radničkog Ognjena Lukića u francuski Rems, s obzirom da je Zvezda njegov matični klub.

Taj transfer se čini kao gotova stvar, očekuje se ozvaničenje saradnje, a Lukić bi trebalo da zauzme upražnjeno mesto na golu nastalo odlaskom Predraga Rajkovića u Majorku.

Ono što još uvek nije potpuno jasno je koliko će iznositi obeštećenje koje će Rems platiti Kragujevčanima. U medijima se ovih dana pominjala suma od 500.000 evra, ali u Radničkom pokušavaju da sumu udvostruče, na milion evra, pogotovo jer su već odbili Mec i ponuđenih 800.00.

''Telegraf'' danas piše da Zvezda od tog transfera ima 20 posto, pa ako ukupna vrednost bude milion, u Zvezdinu kasu će biti uplaćeno 200.000 evra.

Podsetimo, crveno-beli u sredu od 20.45h igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Pjunika. U AdmiralBet-u kvota na ukupan broj golova na tom meču od 3-4 iznosi 2.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke