Zvezdin biser ušao već u 21. godinu, kod Miloja se nije izborio za svoju šansu, kod Dekija ''biti il' ne biti''!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.12.2019.
18:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ili jesi, ili nisi. U njegovom slučaju će se to možda već do leta videti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi krilni fudbaler Jug Stanojev, već dugo važi za jednog od Zvezdinih najvećih bisera iz generacije 1999.

U proteklom periodu, kod trenera Vladana Milojevića, bio je priključivan prvom timu na pripremama, ali kada se pripreme završe, on bi bio vraćan na ''kaljenje'' u Zvezdinu filijalu Grafičar.

Tamo je proveo i jesenji deo sezone, tokom koje je u dresu Grafičara odigrao 22 utakmice, postigao šest golova, uz tri asistencije.

Ove zime je došlo do promene na klupi Crvene zvezde, Vladana Milojevića je nasledio Dejan Stanković, što je za Stanojeva nova šansa za dokazivanje u crveno-belom dresu. Možda i poslednja, s obzirom da će na leto napuniti već 21 godinu.

''Drago mi je što je Deki novi trener Zvezde. Veliko ime, nadam se da će nastaviti tamo gde je Milojević stao. Verujem da ćemo ponovo biti šampioni, kao i da ćemo izboriti izlazak u Evropu.

Ambicije su uvek najveće kad je u pitanju Crvena zvezda. San mi je da debitujem na nekoj zvaničnoj utakmici i nadam se da će mi se to uskoro ostvariti'', naglašava Stanojev, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

A ako se to ostvari, onda bi i reprezentacija u perspektivi bila na vidiku.

''Što se reprezentacije tiče, slično je kao i sa Zvezdom.

Na meni je da radim i treniram, a na selektoru je da li će me pozvati. Naravno da svaki fudbaler sanja da brani boje svoje zemlje'', istakao je Stanojev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Sunday, 29.12.2019
04:27

Dobice mali sansu, neverovatno je brz, moramo ga iskoristiti...

avatar
MarkoSi
Saturday, 28.12.2019
21:34

Pa moraju se naoraviti kombinacije sa Van La Prevarom,Garsijom,Zanderom i ostalim polutanima od Moucea,preko Rikardinja do Kafua. I niko nije odgovoran,sve je u redu. Baš kao i u košarci gde su sve.mladje reprezentativne selekcije doživele letos fijasko i niko odgovoran.

avatar
Man united
Sunday, 29.12.2019
11:07

Како функционишу те комбинације? Ко и како згрће лову? Шта Звезда или било ко из Звезде има од тога да доведу полутане, како кажеш? И ти 'полутани' ако су лошији од осталих Звездиних играча, који је интерес да их неко гура да заузимају место бољима од себе? Први пут чујем за такве комбинације. Па, бих те молио да ми разјасниш ту мистерију!

avatar
MarkoSi
Monday, 30.12.2019
11:41

Na osnovu ovog tvog komentara vidim da živiš u svetu "Fudbal menadžera". Isključi igricu i počni da gledaš utakmice. Prvo na TV a potom uživo gde se sve ovo o čemu pričam savršeno vidi (po načinu zagrevanja, kretnji bez lopte...). Što se tiče tih kombinacija za koje prvi put čuješ, savetujem ti da malo počneš da čitaš. Pa ćeš naići na zanimljive intervjue Dejana Petkovića, pa onda na priče o tome ko je i kako išao na SP 1998. pa 2006. Pa se onda zapitaš zašto je smenjen Muslin posle velikog uspeha i kako je čovek bez ikakvog trenerskog iskustva postavljen da vodi reprezentaciju na SP u Rusiji. Istraži, pročitaj proskitaj...