Zvezdin čvor oko Garsije, sada su stvari jasnije!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 10.09.2020.
10:28
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Gde je zapelo?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mateo Garsija nije u planovima Dejana Stankovića, ali je on i dalje član crveno-belih.

Nakon što mu je propao povratak u Rasing, tačnije, pošto su grčki timovi Olimpijakos i Aris pokvarili Zvezdin posao ponudom da ostane u Evropi, problem i dalje nije rešen.

Kako prenosi Žurnal, Aris želi Matea Garsiju, i to već u potencijalnom trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rijeke.

Grci će prethodno morati da eliminišu ukrajinski Kolos, protiv kog su favoriti, i onda gostuju u Hrvatskoj, 24. septembra i nadaju se da će do tada imati Argentinca u ekipi.

Kakav je grčki plan? Pa, iz svega stoji Olimpijakos, koji bi ga otkupio i potom poslao na pozajmicu u Aris, u kom je blistao takođe na pozajmici u sezoni 2018/19.

Problem je u tome što Grci nude daleko manje para, iako znaju da je Zvezda za njega platila nešto više od dva miliona evra i da sada traži tačno toliko za njegov odlazak.

Rasing je bio spreman da plati toliko, ali su onda Grci kontaktirali Garsiju i ponudili mu da ostane u Evropi, ali dogovora sa Zvezdom i dalje nema...

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Michael Tadic
Friday, 11.09.2020
11:55

Garsija je dobar igrac, ne vidim zbog cega ne igra, to samo Stankovic zna. Drugo ocigledno da je Zvezda pretplatila menadzera (Stojadinovica) i sad hoce da povrati novac, ali to je nerealno, decko ne vredi toliko, plus ne igra, kako onda misle da ga prodaju, kad nije ni rezerva.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 10.09.2020
20:57

Mnogo ce te zaliti za Garsijom.

avatar
Dorotej
Thursday, 10.09.2020
13:08

Prodali smo Degeneka, pa nije otišao, prodali smo Garsiju, tu je kao i Tomane. Vulića i Jovičića smo dal za siću, sa popustom 50% prema zvaničnim cenama na Marketu. Dovodimo Italijana da ga nismo gledali. U suštini nikoga ne mogu da prodaju za iole normalnu lovu. I niko ne odgovara za takvo stanje. Prodaju nam navijačima i dalje samo "šarene laže", koje na žalost ne kupuju strani klubovi. Zato smo tu gde smo. Kad puknemo (ako ne prođemo "čuvenu" Omoniju), čuće se daleko.

avatar
Petar Petar
Thursday, 10.09.2020
13:06

Ha, smesna je cela ova prica, a evo iz kog razloga. Znaci ispada da Garsiju trazi cela Evropa, a da pravo da ga kupi ima samo Aris, ili Olimpijakos pa oni kao sad zezaju za cenu igraca. Mislim tako to dozivljavaju navijaci Zvezde. Ljudi, naravno da nece da vam plate koliko vi hocete kad ga niko u Evropi ne zeli. Sto bi dali vise para od onog sto moraju. Nema tu bratstva, nema tu losih namera protiv Zvezde. Pa nije duzan Olimpijakos da vas finansira tako sto ce on da vam vadi fleke u transferima gde ste pogresili. To vam se desilo bukvalno sa celim timom. Vidite kako su na mala vrata otisli skoro svi ti igraci za koje ste se razbacivali i kupovali a znali ste da vam ne trebaju (bar vecina njih). Na svakom igracu uzimajuci u obzir transfer i plate koje je primao je Zvezda losa od 300 hiljada do pola miliona u najboljem slucaju kad ga prodaju. Caka je sto ovi ispod miliona odlaze "ispod radara", a kod njih su najveci gubici (osim mozda kod Vulica). Partizan je takve slucajeve imao sa Tosicem i Mileticem (s tim sto su nama ti igraci igrali, nisu kupljeni za klupu), Zvezda ima bar sa 20 igraca pa je lako da se to pomnozi i vidi poslovanje. Privatizacija je jedino resenje, pa kome kako bude, bar nece neki opskurni likovi trpati pare u svoje dzepove a da nisu u klub ulozili ni jedan jedini dinar.

avatar
Dorotej
Thursday, 10.09.2020
13:02

"Psi laju, karavani prolaze". Kad sam prvi put čuo tu poslovicu, nisam je razumeo. Sada kada vidim kako radi Zvezdina uprava, ta poslovica opisuje njeno ponašanje.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 10.09.2020
11:28

Da ljudi ne budu u zabludi,Garsija ostaje u klubu do kraja ugovora i otici ce posle dzabe, ili ga moraju prodati ispod cene kao i drue sto su.Dovodili su sve i svasta,nisu igrali a sada nemogu da ih se rese.Niko tu politiku drugacije nerazume osim pranje novca i vesto uzimanj sebi a navijacima umesno i lazno pricali bajke,sada je postalo sve jasno.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 10.09.2020
14:07

I vise nego jasno.

avatar
Man united
Friday, 11.09.2020
11:39

За Кањаса и Жандера се слажем, али Гарсија и Ван ла Пара су добри играчи. И нису дошли из неких левих клубова који би правили неке сумњиве комбинације. Шта је тешко признати да смо имали лош прелазни рок и играче који се нису најбоље уклопили.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 10.09.2020
10:45

Sto je ova uprava nesposobna da proda igraca, to je cudo jedno. Nije da taj Garsija nije igrao, davao je i atraktivne golove, igrao u LS, je l' toliko tesko prodati ga za barem milion i po...

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 10.09.2020
10:41

Braca nam kvare planove. Braca samo samo kad to njima odgovara.

avatar
Чарлс Јенкинс
Thursday, 10.09.2020
10:36

Baš bratski......