Zvezdin dobar početak kraj Jošanice!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.02.2021.
14:50
Izvor: Sportske.net

Solidna igra izabranika Dejana Stankovića koji je danas kombinovao sastav.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pobeda Crvene zvezde na startu drugog dela sezone. U okviru 20. kola ekipa Dejana Stankovića je savladala Novi Pazar sa 1:3 (0:1). 

U prvih 45 minuta ekipa Crvene zvezde je bila bolji rival od Novog Pazara, pretila je, a već u 2. minutu videli smo gol. Ben je izveo korner, Rodić je bio potpuno sam i pogodio je mrežu golmana Drobnjaka. 

U nastavku beležimo udarac Milana Pavkova, potom i dve sumnjive situacije u kaznenom prostoru Pazara kada sudija nije odlučio da pokaže na belu tačku. Prvo je Zimonjić igrao rukom, a pred kraj poluvremena je Ivanić pao u kaznenom prostoru. Detalji koji su sumnjivi i koji će se prečešljati u televizijskim analizama. 

Pankov je takođe imao šansu posle kornera kada je Drobnjak dobro reagovao, a golman Pazaraca je bio odličan i pred sam kraj poluvremena kada je odbranio udarac svog saigrača. 

U nastavku odmah šansa za Rodića koji ponovo ostaje sam kao duh, ali je ovoga puta slabije reagovao i onda u 52. minutu gol u mreži Pazaraca. 

Pavkov je bio strelac, dobio je loptu od Ivanića koji je ponovo bio jedan od najboljih na terenu. 

Samo pet minuta kasnije 1:2, odlična reakcija Abdulajea Sisea nakon centaršuta Tomića, poklekla je Zvezdina odbrana nakon dužeg vremenskog perioda. 

Mnogi su očekivali neizvesnost na kraju, ali do nje nije došlo, Zvezda je stigla do 1:3. Ponovo prekid, Ivanić je dočekao odbitak na volej i pogodio mrežu. 

Ispostavilo se da je to konačan rezultat, Zvezda je uhvatila zalet na startu drugog dela sezone i vratila devet bodova prednosti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke