Zvezdin minimalac sa kreča, jedna loša vest pred paklenu nedelju!

Autor: Milovan Longinov
sreda 25.10.2017.
19:55
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli slavili u zaostaloj utakmici, zadržali prednost u odnosu na Partizan.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom stadionu ekipu Spartaka rezultatom 1:0 (1:0) u zaostalom meču Superlige Srbije.

Jedini pogodak na meču postigao je Ričmond Boaći u 11. minutu iz penala, a u centru pažnje, pored sudijskih grešaka, bila je i povreda Filipa Stojkovića koji je napustio teren na početku drugog poluvremena.

Prvo uzbuđenje videli smo već u osmom minutu, kada su gosti umalo došli do vođstva. Golman Milan Borjan je loše prihvatio jednu loptu, koja mu je prošla ispod noge, ali je prvi čuvar mreže u poslednjem trenutku, uspeo da reaguje na gol liniji.

Tri minuta kasnije, crveno-beli su poveli golom Ričmonda Boaćija sa bele tačke. Prethodno je upravo napadač Crvene zvezde iznudio najstrožu kaznu, pošto je fudbaler gostiju Radovanović neoprezno startovao na njega.

Sudija je bez razmišljanja pokazao na belu tačku, a nakon usporenog snimka videlo se da je Radovanović neoprezno startovao u kaznenom prostoru, ali pogledajte OVDE tu situaciju pa procenite sami.

Ubrzo su viđene još dve sumnjive situacije pred oba gola, i to zbog ofsajd pozicije, ali deluje da je Zvezda više oštećena, jer je Boaći pogodio prazan gol u momentu kada je pomoćni sudija podigao zastavicu, dok je nešto pre toga na drugoj strani napadač Spartaka prihvatio loptu u liniji sa odbranom, ali ne u ovakvoj zicer poziciji.



Do odlaska na odmor, Zvezda je imala solidne pokušaje preko Radonjića i Krstičića, ali promene rezultata nije bilo.

Na startu drugog poluvremena, tempo utakmice je opao, a onda je usledila loša vest za crveno-bele.

Zbog povrede zadnje lože, van terena je na startu drugog poluvremena morao Filip Stojković, a njega je zamenio Slavoljub Srnić, pa je Gobeljić otišao kraj desne aut linije.

Nakon utakmice, a i u toku sutrašnjeg dana znaće se kolika je ozbiljnost povrede nezamenjivog igrača u timu Crvene zvezde pred paklenu nedelju, pošto crveno-beli u nedelju gostuju Zemunu, potom idu u London ekipi Arsenala u Ligi Evrope, a potom narednog vikenda igraju sa Radničkim iz Niša.

U 67. minutu Vladan Milojević je odlučio da napravi još jednu izmenu, iz igre je izašao Kanga, a ušao je Pešić, pa je Zvezda meč nastavila sa dvojicom napadača.

Ipak, na terenu se nije ništa zanimljivo nije dešavalo, timovi su bili neorganizovani u napadu, pa su prave prilike izostale.

U 77. minutu Nemanja Radonjić je kao brzi voz protutnjao po desnoj strani, pretrčao je polovinu terena, prevario dvojicu čuvara, ali je potom loše šutirao, daleko preko gola.

Tri minuta kasnije, Srnić je dobro šutirao sa 20 metara, lopta je na putu do gola zakačila i Boaćija, ali je završila pored gola.

Do kraja utakmice, nije bilo promene rezultata, pa je Crvena zvezda zadržala prednost od četiri boda u odnosu na Partizan, ali i povećala u odnosu na trećeplasirani Voždovac na devet i Vojvodinu na 10 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 26.10.2017
15:28

Vazno je da je Zvezda osvojila tri nova boda i ka novoj tituli sigurno hoda.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 26.10.2017
13:24

Spartak je ostecen za nepostojeci ofsajd, ali Zvezda je stecena mnogo, mnogo vise... Cista ruka golmana na 20 metera od gola to je direktan crveni, nepostejeci ofsajd i to u 2 navrata. Igraci Spartaka su prebili igrace Zvezde kao i sto je ekipa Mladosti isto radila, mnostvo povredjenih igraca, ne znam vise na koji nacin treba nasi igraci da se zastite ili se sve ovo radi po necijem nalogu... Sramno sudjenje!

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 26.10.2017
09:15

Ovi iz domaće lige kao da se trude da povrede što više Zvezdinih igrača. OH, da paranoičan sam.

avatar
Poznavalac
Thursday, 26.10.2017
08:11

neverovatno,sta se radi godinama vec..zvezda u 70% svojih utakmica dobija penal..ovo je prevrsilo svaku meru..zabraniti fudbal.

avatar
mrgud1_dq
Thursday, 26.10.2017
08:06

Ovo je penal jedino u Srbiji(osim kada sudi Mažić) i ...jedino za Zvezdu!

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Wednesday, 25.10.2017
23:04

Ipak je golman Spartaka odbranio glavom, niste vi ni za sta danas osteceni.

avatar
Bata
Wednesday, 25.10.2017
22:19

Dokle će sudije krojiti tabelu?

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 25.10.2017
22:01

Spartak je osakaćen ali ćute jer moraju.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 25.10.2017
21:10

ako je ovo penal nad boacijem onda je i nad hajdinom! sa severa se ori necemo placenu titulu ccc!

avatar
Filip MUFC
Wednesday, 25.10.2017
20:03

Ima i ta LE lose strane. Vidi se da igraci nisu motivisani na superligaskim utakmicama. Taj poraz od Arsenala ih je demotivisao. Ne bi ih on uopste demotivisao da smo mi izgubili zasluzeno, nego smo mi imali sanse da dobijemo Arsenal, bila je velika euforija pred mec, i onda takav samar... al' sta da se radi. Moramo dalje, moramo bolje. PONOS!

avatar
FRATRIA
Wednesday, 25.10.2017
20:02

Nova 3 boda, idemo dalje. Lopta nije presla linije kod greske Borjana, Boaci nije bio u ofsajdu pre penal situacije, penal je cist ( otvoren djon) , gol Boacija je regularan tu ofsajd nije postojao, golmana Spartaka je lopta pogodila u facu kod onog istrcavanja i tu je sve cisto. Penala nad Pesicem u nadoknadi nema, cist duel. Umor nas stize polako ali guramo dalje.

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Wednesday, 25.10.2017
20:01

Napadac SPARTAKA NIJE bio u liniji sa odbranom nego evidentno iza nje, penal za zvezdu je bio pod uslovom da nije bilo ofsajda, gol je regularno ponisten, a bas me zanima zbog cega ne spominjete jos jedan ofsajd koji nije postojao, a(li) jeste signaliziran, zanima me zbog cega ne spominjete onu sumnjivu situaciju u duelu Gobeljic-Hajdin, a onda i ono na kraju sa Pesicem koji je za ono zasluzio direktan crveni karton (preterivanje, ali sa razlogom) ako je Hajdin vec dobio zuti za navodno simuliranje!!! Golman Spartak je zasluzio da bude iskljucen.

avatar
FRATRIA
Thursday, 26.10.2017
14:08

Gol je regularan! Moze 10 igraca da ide sami na golmana ako se u trenutku dodavanja nalaze iza lopte ili u liniji sa loptom ili ako pas ide unazad, ne izmisljaj pravila revolte. Ofsajd pre penala ne postoji, Boaci je u liniji sa odbranom. Taj isti pomocni sto je digao zastavicu i ponistio regularan gol je isto tako ostetio i Spartak u drugom poluvremenu kada je digao ofsajd. Dalje Gobeljic jeste promasio loptu ali i igraca gde se mali baca kao katapultiran i tu je sve cisto, Pesic jeste simulirao i tu nema govora o penalu a zasto nije dobio karton to moras da pitas sudiju.

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Thursday, 26.10.2017
17:44

P.S. Da se razumemo, nisam ja rekao da je bio cist penal za Spartak jer ga je Gobeljic neznatno zakacio tek kasnije to jest i tacnije tek kad je podigao nogu sto nije dovoljnog intenziteta, ali, gde za ono da das zuti karton napadacu i da tako nesto vidis kao simuliranje, pobogu, covece...

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Thursday, 26.10.2017
17:22

Izgleda da sam pogresio za taj ofsajd, bas me zanima zbog cega je taj linijski podigao zastavicu.

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Thursday, 26.10.2017
16:45

Ne izmisljam pravila. U trenutku dodavanja (napred), svi igraci koji napadaju moraju da budu iza lopte, a ispred njih moraju da budu najmanje dvojica protivnickih, odnosno odrambenih igraca u onim kombinacijama koje sam tamo vec naveo. Bio je u ofsajdu ramenom Boaci, a faul kao faul je postojao. Vrlo je moguce da je bio penal i za Spartak, onaj vas sigurno nije sutnuo samo vazduh, a Spartak je dva puta ostecen za ofsajd, i u prvom i u drugom p...

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 26.10.2017
15:30

Nauci prvo sta je to ofsajd pa se onda javi sa svojim trolovanjem na vestima o Zvezdi revolte.