Zvezdin novajlija uči od Sanoga: ''Slušam sve što mi kaže!''

Autor: Darko Mitrović
petak 15.01.2021.
15:54
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci su mu veoma povoljni.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Jedno od novih lica na Zvezdinim zimskim pripremama je i 20-godišnji vezista iz Kenije Ričard Odada, koji je uspešno prošao ''kaljenje'' u Zvezdinoj filijali Grafičaru.

Trener Dejan Stanković je ove zime odlučio da ga priključi prvom timu crveno-belih, gde će pokušati da se izbori za svoje mesto u veoma jakoj konkurenciji.

Sudeći po njegovim rečima, saigrači su ga sjajn o prihvatili, a pogotovo Seku Sanogo, koji mu mnogo pomaže da se što brže uklopi u Stankovićev sistem.

''Mnogo igrača me savetuje, zaista svi funkcionišemo kao tim, ali ako bih morao nekog da izdvojim to je Sanogo. Ima iskustva, igrao je na vrhunskom nivou, ista smo pozicija, tako da pomno slušam sve što ima da mi kaže. Međutim, i svi drugi su tu za mene, kako na terenu, tako i van njega. Odlično sam se uklopio i voleo bih da ostanem u timu'', izjavio je Odada za klupski sajt.

Osim saigrača, pohvalio je i stručni štab, koji mu je takođe velika podrška u ovom periodu adaptacije.

''Svi rade odličan posao, trude se da pomognu igračima. Ne samo mladima, već i onim iskusnijima. Jednostavno, kada se nešto pogreši, neko iz stručnog štaba priđe i objasni nam kako to treba da uradimo. Rade vrhunski posao'', zaključio je Odada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke