Zvezdin ''Orlić'' bi sad i da nas rasplače? Ovo je njegova dirljiva poruka posle debakla na EP...

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.06.2019.
11:00
Izvor: Sportske.net

Prihvatate li izvinjenje i da li samo on treba da se izvinjava?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalska javnost u Srbiji veoma je razočarana nastupom naše mlade reprezentacije na Evropskom U21 prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Očajna igra, tri ubedljiva poraza i gol razlika 1:10 još teže nam padaju ako se imaju u vidu velika, maksimalna očekivanja pre početka takmičenja, kada se razmišljalo čak i o ''napadu'' na titulu prvaka Evrope.

Selektor Goran Đorović nije podneo ostavku, čeka da se o njegovom radu izjasne nadležni u FSS, koji su, opet, angažovani i na izboru novog selektora ''A'' tima, što je u ovom trenutku prioritet.

A u svoje ime je izvinjenje ljubiteljima fudbala u Srbiji uputio desni bek Crvene zvezde Milan Gajić, koji se oglasio na Instagramu.

''Šta reći posle svega...SRBIJO moja, izvini zbog svega 😔❤️ Želeli smo ponovo da te obradujemo, ali jednostavno nismo bili pravi, onakvi kakve si navikla da nas vidiš...😶 Volim te zemljo moja'', napisao je Gajić.

Dirljivo, emotivno...

Samo, još nema odgovora zašto ''Orlići'' nisu bili ''pravi'' i da li će na narednim utakmicama našeg nacionalnog tima biti ''pravi''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 25.06.2019
12:57

Jedan je Oto Rehagel.

avatar
Dorotej
Tuesday, 25.06.2019
11:37

Pustimo emocije na stranu. Mi kao narod patimo od velikih reči ("patos", pa smo zato često i patosirani). Problem je Gajiću da ti nisi postao dobar igrač, a puno si obećavao. Na žalost, a takvih je dosta u našem fudbalu, koji se na putu do seniorskog statusa izgube. Zvezda sa tobom nije ništa rešila. Gledao sam te na par utakmica i nisam video kvalitet o kome su pričali Terzić i Mrkela. Na ovom prvenstvu si bio rupetina, na žalost ne i jedina.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 25.06.2019
12:31

I meni deluje tanko,ali ajde rano je da pricamo sad, a i nije puno igrao u proslosti mozda mu treba, ne mozda ,nego sigurno da mu treba jos utakmica u nogama,tako da rano je jos da mu se sudi :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 25.06.2019
16:45

Prekasno mu je da mu se sudi, njemu je zvezda presudila kada je prihvatio njenu ponudu. Još gora situacija sa Babićem zbog toga što je on još duže u zvezdi. To je pravi problem.

avatar
Dorotej
Tuesday, 25.06.2019
14:43

Slažem se sa napisanim. Daj Bože da Gajić oživi svoju karijeru (to želim i svim mladim igračima koji su igrali u Italiji), dobro za njega, Zvezdu i srpski fudbal.